• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati και Rossi χωρίζουν τους δρόμους τους στο τέλος του 2012
Η επίσημη ανακοίνωση
Νέα 10/08/2012 - 10:49

Με το MotoGP να περιμένει την επιστροφή στη δράση στις 19 Αυγούστου με το Indianapolis Grand Prix, η Ducati ανακοινώνει ότι η εργασιακή σχέση με τον Valentino Rossi θα τελειώσει στο τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2012. 

 

Η Ducati εύχεται στον Ιταλό τα καλύτερα για τις νέες προκλήσεις που τον περιμένουν και στο μεταξύ η ομάδα θα συνεχίσει να δίνει το καλύτερό της ώστε να να βελτιωθεί στο τελευταίο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.

 

Οι Αγώνες ήταν πάντα στο DNA της Ducati και τώρα περισσότερο από ποτέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την εταιρία του Borgo Panigale ως προς την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την εικόνα της. Η AUDI μοιράζεται την στρατηγική προσέγγιση της Ducati και συμφωνεί με την μεγαλύτερη αφοσίωση στους αγώνες.

 

Έτσι, έχοντας πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Αμερικανό Nicky Hayden, η Ducati βρίσκεται στη διαδικασία του να καθορίσει την ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013, με τη σιγουριά ότι η ομάδα και η μοτοσυκλέτα θα είναι ικανές να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση της Ιταλικής εταιρίας, που δίνει τέλος στα σενάρια, περιμένοντας σε μια ώρα περίπου την αντίστοιχη ανακοίνωση της Yamaha, που θα είναι σίγουρα πιο διθυραμβική ως προς την επιστροφή του Rossi εκεί.

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στην Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα