• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλω τους καλύτερους αναβάτες στο γκαράζ!
Δηλώνει ευχαριστημένος με την παρουσία του Rossi στην Yamaha!
Νέα 14/08/2012 - 13:24

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του – πριν τον αγώνα στην Ινδιανάπολη – ο Jorge Lorenzo δήλωσε ότι η επιστροφή του Valentino Rossi στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, θα του δώσει έξτρα κίνητρο για περισσότερες επιτυχίες και ότι θα ευχαριστηθεί την συνεργασία του με τον Ιταλό άσο! Επιπροσθέτως, ο Ισπανός αναβάτης διέλυσε κάθε αμφιβολία σχετικά με το προηγούμενο παρελθόν του με τον Rossi και σχολίασε ότι η συνεργασία τους στο γκαράζ της Yamaha θα ωφελήσει τόσο τους οδηγούς, όσο και την ίδια την ομάδα.

 

«Είμαστε και οι δυο αναβάτες-νικητές και κανείς δεν θέλει να χάνει!», σημείωσε ο Lorenzo «Θεωρώ ότι η σχέση μας έχει βελτιωθεί, αλλά ίσως να έχει συμβεί αυτό επειδή είμαστε σε διαφορετικές ομάδες. Τα νέα είναι καλά για την Yamaha, επειδή πετύχαμε πολύ καλά αποτελέσματα μαζί. Είναι μεγάλο κίνητρο να τον έχουμε μαζί μας, διότι πάντα μου άρεσε να έχω τους καλύτερους αναβάτες στο γκαράζ. Ο Valentino είναι ένας από αυτούς. Πιστεύω ότι το κίνητρο να με κερδίσει θα είναι μεγάλο γι’ αυτόν! Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως, είναι ότι η συνεργασία αυτή θα είναι πολύ καλή για την Yamaha»

 

Στην συνέχεια ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, υπογράμμισε ότι οι δυνατότητες του Rossi δεν έχουν περιοριστεί και περιμένει δυνατό ανταγωνισμό από τον μεγάλο του αντίπαλο. «Κάποιος που έχει ταλέντο, το κρατά και δεν το χάνει κατ’ αυτόν τον τρόπο μέσα σε δύο χρόνια. Είναι ακόμα αρκετά νέος.. στα 33 του. Έχει κερδίσει πολλούς αγώνες. Και με την βελτιωμένη Yamaha θα είναι ευκολότερο γι’ αυτόν. Είναι γεγονός βέβαια, ότι εμείς οι νεώτεροι αναβάτες γινόμαστε πιο δυνατοί, πιο έμπειροι και πιο σταθεροί. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Valentino έχει κερδίσει πολλούς αγώνες. Πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας»

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Επόμενη στάση Ινδιανάπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi στα SBK το 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα