• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3, ΚΑΤ: O Vinales στην pole!
Ωραία μάχη με Cortese, προσπάθησε αλλά 20ος ο Σίσσης!
Νέα 25/08/2012 - 15:45

Ένας γύρος στα 2.08.075 ήταν αρκετός για τον Vinales να πάρει την pole position αύριο και να φτάσει τις 5 pole φέτος! Από την άλλη, ο Cortese έδειχνε ικανός να πάρει αυτός την pole, έναντι του νεαρού Ισπανού, ωστόσο έχασε αρκετά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και περιορίστηκε στην δεύτερη θέση. Η διαφορά του από τον πρώτο είναι μόλις λίγο πάνω από 3/10 και αναμένουμε δυνατές μάχες στον αγώνα αύριο! Απολύτως ευχαριστημένος με την εμφάνισή του και με την 3η θέση, θα πρέπει να είναι ο Μαλαισιανός Khairuddin, ο οποίος με έναν ωραίο γύρο προς το τέλος, κατάφερε να βρεθεί για δεύτερη φορά φέτος στην πρώτη σειρά του grid!

 

Εξαιρετικός ήταν και ο Antonelli, με τον Ιταλό να βελτιώνεται πολύ στις κατατακτήριες και δικαίως να καταλαμβάνει την 4η θέση και να ανοίγει την δεύτερη σειρά στην αυριανή γραμμή εκκίνησης! Ο Salom, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής στην Ινδιανάπολη, ανέβηκε στην 5η θέση, με τον Faubel να ανεβάζει στροφές το απόγευμα και να φέρνει την μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση. Ο Kornfeil πίεσε αρκετά δυνατά μπροστά στους οπαδούς του στις κερκίδες και το αποτέλεσμα ήταν να φιγουράρει στην 7η θέση.

 

Δίπλα του, στην τρίτη σειρά, θα πάρει θέση ο Alex Rins αλλά και ο ομόσταυλος του Cortese, Danny Kent. Την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Folger. Καθώς οι αναβάτες της Moto3 πίεσαν από την αρχή της διαδικασίας – με τα απειλητικά σύννεφα πάνω από τα κεφάλια τους – είχαμε και μια σφοδρή πτώση με πρωταγωνιστές τους Pedone και Binder! Ευτυχώς και οι δυο τους είναι καλά στην υγεία τους.

 

Ο Θανάσης προσπάθησε και πίεσε πραγματικά για κάτι καλό. Οι ρυθμίσεις και το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του τον βοήθησαν να ρίξει κι άλλο το χρόνο του σε σχέση τόσο με το πρωί, όσο και με χτες, αλλά η βελτίωση ήταν και πάλι συλλογική, αναγκάζοντας στο τέλος τον Έλληνα οδηγό να συμβιβαστεί με την 20η θέση. Ο Θανάσης έπεσε κάτω από το όριο του 2.10 και μείωσε ακόμη περισσότερο την διαφορά του από την κορυφή, κάτω από τα δυο δευτερόλεπτα! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τον αυριανό αγώνα, με την πιθανότητα της βροχής – η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα – να μην έχει αποκλειστεί!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: Ο Checa την Superpole!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Μόσχα ΕΔ2: Στο τέλος ο Checa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα