• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone ταχύτερος από τον Rossi!
Έκανε καλύτερο χρόνο στο Mugello!!
Νέα 06/09/2012 - 22:01

Το test της Ducati στο Mugello τελείωσε σήμερα, με καλό καιρό που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει αρκετά, μετά τις δύο πρώτες μέρες που ο βρόχινος καιρός δυσκόλεψε πολύ τα πράγματα. 

Σήμερα συμπλήρωσαν πολλούς γύρους στην πίστα, συγκεκριμένα 51 ο Iannone και 65 ο Pirro. Ο Filippo Preziosi βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορες λύσεις στο πλαίσιο και με αυτές ο “Τρελός Jοe”, όπως λένε τον Iannone, εντυπωσίασε με καλύτερο χρόνο 1:48.3.

 

Ο χρόνος αυτός είναι καλύτερος από το χρόνο που πέτυχε με τα μαλακά λάστιχα ο Valentino Rossi στις Κατατακτήριες του Ιταλικού Grand Prix στο Mugello, όπου πέτυχε 1:48.502.

Βέβαια στον αγώνα αυτό του Ιουλίου ο Nicky Hayden που πήρε την 4η θέση είχε γράψει 1:47.671, ενώ την pole position πήρε ο Dani Pedrosa με 1:47.284.

Αλλά το να είναι ο Iannone μόλις ένα δευτερόλεπτο πάνω από την pole και μάλιστα με την πίστα σε όχι καλή κατάσταση, μετά από δύο ημέρες βροχής και χωρίς γόμα στην άσφαλτο, αν συνεκτιμήσει κανείς και την απειρία του οδηγού της Moto2, σημαίνει ότι η Ducati έχει κάνει κάποια βήματα μπροστά και ότι ο νεαρός Ιταλός ανεβάζει τις μετοχές του και τις πιθανότητες να οδηγήσει για την Ducati Junior Team το 2013. Από τη μεριά του ο Pirro ήταν αρκετά αργότερος, στην πρώτη του επαφή με μια τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα.

 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δεν περίμενα αυτόν τον χρόνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος ο Spies μετά την Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα