• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενη στάση Misano!
Lorenzo vs Pedrosa και η μάχη συνεχίζεται!
Νέα 10/09/2012 - 17:16

Ο επόμενος αγώνας MotoGP φιλοξενείται στην πίστα του Misano, αυτό το Σ/Κ, με την μονομαχία για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή να κόβει την ανάσα, μιας και τόσο ο Lorenzo, όσο και ο Dani Pedrosa βρίσκονται σε εκπληκτικό ρυθμό και όλα είναι ανοιχτά! Ο Dani υπολείπεται μόλις 13 βαθμούς από τον μεγάλο του αντίπαλο και δεδομένου ότι απομένουν μόλις 6 αγώνες για το τέλος, θα θέλει να μειώσει περαιτέρω αυτήν την διαφορά. Βέβαια και ο Jorge δεν θα παραμείνει με σταυρωμένα χέρια, έχοντας μάλιστα και σαν οδηγό την περσινή του επιβλητική νίκη στο Misano.

 

Ο Casey Stoner, ο οποίος ακόμη αναρρώνει από το τραυματισμένο του αστράγαλο, θα αντικατασταθεί από τον Jonathan Rea, αναβάτη των SBK, ο οποίος θα στοχεύσει σε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στην πρώτη του εμφάνιση στο MotoGP. Ο Spies θα ελπίζει σε ένα ήρεμο Σ/Κ, χωρίς τα προβλήματα που τον ταλανίζουν όλη την χρονιά, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να παλέψει για μια θέση στο βάθρο. Κυριότεροι αντίπαλοί του σε αυτήν του την προσπάθεια, το δίδυμο της Tech 3! Ο Crutchlow, όχι μόνον πήρε το παρθενικό του βάθρο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά αρίστευσε και στο τεστ της επομένης του αγώνα στο Brno, κάνοντας γνωστές, τοις πάσι, τις διαθέσεις του. Ο ομόσταυλός του, Andrea Dovizioso, θα κοιτάξει να πάρει το πάνω χέρι στο Misano, αφού σε καμμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει μέσα στον εντός έδρας του αγώνα.

 

Ένα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει και ο Valentino Rossi, μέσα στην πατρίδα του, καθώς θα θέλει ένα καλύτερο πλασάρισμα για το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα, στο Misano θα δούμε την επιστροφή του Hayden, ο οποίος – από τότε που πήγε στην Ducati το 2008 – δεν έχει καταφέρει να τερματίσει αγώνα εκεί! Από την πλευρά του ο Stefan Bradl, ο οποίος πέρυσι είχε έρθει δεύτερος στην Moto2, θα θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του. Τις ίδιες βλέψεις θα έχει όμως και ο αναβάτης του Gresini, Bautista, και θα προσπαθήσει να του χαλάσει το πάρτυ!

 

Οι δορυφορικές Ducati θα επανέλθουν δριμύτερες στην πίστα του Misano, με τον Barbera της Pramac να επιστρέφει και τον Karel Abraham να είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την 9η θέση στο Brno. Να θυμίσουμε ότι τα πρώτα ελεύθερα της μεγάλης κατηγορίας ξεκινούν αυτήν την Παρασκευή, στις 11:10 από την τηλεόραση του OTE TV!

 

Επόμενο άρθρο »

Nurburgring: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Κι όμως δεν έπεσε ο Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα