• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki Ninja ZX-6R 2013
Νέα γενιά στα 636cc!
Νέα Αγοράς 17/09/2012 - 20:20

Με μια πολύ ωραία παρουσίαση, που έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, η Kawasaki λάνσαρε με ιδιαίτερο στυλ την νέα Ninja ZX-6R, την νέα γενιά του επιτυχημένου Supersport μοντέλου, το οποίο θα επιστρέψει στην χωρητικότητα των 636cc και θα είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά από την νέα χρονιά. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα του κινητήρα θα δώσει ένα αβαντάζ στην νέα μοτοσυκλέτα, σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, κάνοντας - παράλληλα - την μοτοσυκλέτα πιο ευκολοδήγητη.

 

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές αλλαγές που συμβάλλουν στην βελτιωμένη εικόνα του μοντέλου, ενώ έγινε μεγάλη προσπάθεια στο να ενισχυθεί αποτελεσματικά η λειτουργικότητα της νέας Ninja. Η ιπποδύναμη, όπως έγινε γνωστό, θα φτάνει τους 131hp στις 13.500 σαλ, με μέγιστη ροπή 70.5Nm στις 11.500 σαλ. Η νέα ZX-6R θα έχει ABS και το traction control της Kawasaki (KTRC), το οποίο επιτρέπει τρεις διαφορετικές επιλογές οδήγησης (τέσσερεις αν υπολογίσουμε και το "off"): Η πρώτη επιτρέπει πολύ γλίστρημα και είναι κατάλληλη για πίστα, η δεύτερη είναι σχεδιασμένη για σπορ οδήγηση, ενώ η τρίτη είναι για τις δύσκολες συνθήκες και αποτρέπει την πιθανότητα να γλιστρήσει ο πίσω τροχός.

 

Τέλος, θα υπάρχει και δυνατότητα εναλλαγής ως προς την δύναμη του κινητήρα! Το "Full" θα παρέχει στον οδηγό όλη την διαθέσιμη ιπποδύναμη, ενώ το "Low" θα επιτρέπει μόνον το 80% αυτής να βγαίνει στον δρόμο. Να σημειώσουμε ότι οι επιλογές του traction control και της δύναμης του κινητήρα, δουλεύουν ανεξάρτητα κι έτσι ο αναβάτης θα έχει να επιλέξει από 8 διαφορετικούς συνδυασμούς!

 

Απολαύστε και το σχετικό video!

 

Επόμενο άρθρο »

Nέα Ducati Multistrada 1200 του 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Κράνος Vespa Greco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα