• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κώστας Μπίντζος και Valentino Rossi στο Misano
“Ο #1 οπαδός μου” έγραψε ο Valentino!
Νέα 17/09/2012 - 21:39

O Valentino Rossi γνώρισε τον Έλληνα οδηγό αγώνων ράλυ, το 2010 στην Aragon και μετά την συγκινητική εκείνη πρώτη φορά, ξαναβρέθηκαν πέρυσι στο Misano. 

O Rossi είχε εντυπωσιαστεί από το μοναδικό αυτοκίνητο του Κώστα, που το είχε δει σε φωτογραφίες και έτσι το ραντεβού δόθηκε για το φετινό αγώνα, ώστε ο Valentino να υπογράψει μέσα σε αυτό.

Το πρωί της Κυριακής λίγο πριν το ξεκίνημα της Moto3, ο Vale είπε στο διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD Δημήτρη Διατσίδη, να κανονίσει να βρεθούν το απόγευμα μετά τον αγώνα.

Ήταν βέβαια τόσο μεγάλη η χαρά της ομάδας της Ducati για το αποτέλεσμα και του ίδιου του Rossi, που η συνάντηση με την τεχνική ηγεσία της ομάδας κράτησε μέχρι τις 7. Ο Vale ξεκουράστηκε λίγο και ετοιμάστηκε για ένα δείπνο με την ομάδα και τον Kevin Schwantz. Λόγω ενός μπερδέματος στη συνεννόηση ο Rossi έφυγε από την πίστα την ώρα που ο Μπίντζος πήγαινε στην είσοδο με το φοβερό Fiat 500 που είναι βαμμένο στα χρώματα του αγαπημένου του οδηγού.

Έτσι 45' αργότερα ο Rossi ειδοποίησε την παρέα του περιοδικού, ότι η συνάντηση θα έπρεπε να γίνει στην Cattolica, 5 χλμ. από την πίστα, στην παραλία του Misano. Με το GPS να κάνει κάποια λάθη στη διεύθυνση, η άφιξη εκεί έγινε 13' λεπτά αργότερα από το ραντεβού, με τον Valentino να περιμένει υπομονετικά μέσα σε ένα αυτοκίνητο (ώστε να μην τον δουν οι διερχόμενοι Ιταλοί), με την Linda (τη νέα του “αρραβωνιαστικιά”)!

 

Όταν έφτασε ο Κώστας του έδειξε το αυτοκίνητο, ο Vale ήταν φανερά χαρούμενος, η Linda έλεγε ότι είναι πολύ ωραίο και ο Kevin (Schwantz) έβγαζε φωτογραφίες, όπως βέβαια και ο Άκης Τεμπερίδης!

Ο Rossi κάθησε στη θέση του συνοδηγού και έγραψε πάνω στο ταμπλώ: “Το Kostas My number 1 fan!” (Στον Κώστα, τον νούμερο 1 οπαδό μου) και βέβαια έβαλε την υπογραφή του!

Ένας θερμός εναγκαλισμός των δύο ανδρών έκλεισε τη συνάντηση, ενώ ο Valentino πριν φύγει υπέγραψε σε ένα πουκάμισο Ducati του Φάνη Στρωματιά και ευχαρίστησε τον Νάσο Παπαδόπουλο του γνωστού Caravel της Πάτρας, για τα πολύ νόστιμα γλυκά που του είχε προσφέρει την προηγούμενη μέρα στην πίστα!

Μοναδικές στιγμές για την Ελληνική παρέα, αφού όπως μας είπε ο Uccio Salucci, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάποιος οπαδός να στήσει τον Valentino!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Δείγμα θετικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα