• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Κάθε αγώνα ένας τελικός!
Δεν επαναπαύεται ο Ιταλός ενόψει Portimao
Νέα 20/09/2012 - 16:51

Ο Max Biaggi, σε δηλώσεις του λίγο πριν τον 13ο γύρο στο Portimao, τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο να κάνει άλλα λάθη, ωστόσο παραδέχεται ότι πρέπει να πιέσει όσο μπορεί περισσότερο, για να κρατήσει πίσω του τόσο τον Melandri, όσο και τον Sykes, στους δυο εναπομείναντες γύρους Πρωταθλήματος.

 

Με μόλις 9.5 βαθμούς να τον χωρίζουν από τον συμπατριώτη του Melandri, η μάχη για τον Τίτλο του Πρωταθλητή 2012 μπαίνει στην τελική της ευθεία, με τους αναβάτες να επιδιώκουν το ψυχολογικό αβαντάζ – με μια δυνατή παρουσία στο Portimao – λίγες ημέρες πριν τον τελευταίο γύρο στο Magny Cours. Με τον Sykes να είναι ένας ακόμα διεκδικητής του Τίτλου, ο Biaggi δεν εφησυχάζει, παρά το γεγονός ότι στο Nurburgring κατάφερε να ξαναπάρει κεφάλι στην βαθμολογία.

 

«Οι αγώνες στο Nurburgring μας ενδυνάμωσαν, όπως και η πρώτη θέση που ξαναπήραμε στην βαθμολογία Πρωταθλήματος», υπογράμμισε «Σε κάθε περίπτωση, τώρα δεν είναι η στιγμή να εφησυχάσουμε, αλλά ακριβώς το αντίθετο, λαμβάνοντας υπόψη τις μικρές διαφορές στον βαθμολογικό πίνακα. Όπως έχω πει, ο κάθε αγώνας από εδώ και πέρα θα είναι σαν τελικός και κάθε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. Περιμένω να τα πάω καλά στο Portimao. Είναι μια πίστα που μου αρέσει και πάντοτε έκανα καλούς αγώνες εκεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι αντίπαλοί μας θα μας κάνουν την ζωή δύσκολη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Doohan στο Phillip Island!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέρμα το slipstreaming!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα