• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ 4ος Αγώνας: Η μάχη άρχισε στις Σέρρες
Ποιοι 4 πήραν τις pole position
Νέα 22/09/2012 - 22:08

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μαραγκός Σ.Ο.Α.Μ. 

 

H μάχη για τον 4ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, που ο Σ.Ο.Α.Μ. στηρίζει για μια ακόμη φορά, ξεκίνησε με τις Ελεύθερες δοκιμές χθες. Χθες η ημέρα σημαδεύτηκε από ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν οι Γιάννης Κριελέσης και Κώστα Κοντομάρος, με τον πρώτο να πέφτει πάνω στη μοτοσυκλέτα του δεύτερου, που περίμενε να ξαναμπεί στην πίστα, μετά από μια ανώδυνη πτώση του. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματιστεί αρκετά ο Κριελέσης, με διάσειση και κτυπήματα στα πλευρά, ενώ ο Κοντομάρος κτύπησε σχετικά ελαφρά στο γόνατο. Και οι δύο δεν συνεχίζουν στον Αγώνα της Κυριακής και μάλιστα η ομάδα του Πρωταθλητή Κοντομάρου είδε την Ducati 1098R να διαλύεται κυριολεκτικά!

Να σημειώσουμε ότι όπως φαίνεται στις φωτογρσαφίες ο Αγώνας γίνεται στην κατάμαυρη νέα άσφαλτο της πίστας, που μπορεί να βοηθήσει για καλύτερους χρόνους στο μέλλον.

Παναγιωτόπουλος
Παναγιωτόπουλος

 

Στις σημερινές Κατατακτήριες ο Γιώργος Μαρκεζίνης με την Honda του πήρε την pole position στη μεγάλη κατηγορία Superstock, συνεχίζοντας τη δυναμική εμφάνισή του από τον αγώνα στο Τυμπάκι.

Στην κατηγορία Supersport, 4 οδηγοί είναι στο 1'22'' με ταχύτερο τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο (Triumph 675), που πήρε και αυτήν την pole position. Πολύ κοντά του ο Σάκης Συνιώρης (Honda), ενώ στην 3η & 4η θέση οι Μπεγνής (Yamaha) & Κουτσουμπός Honda).

Στην ΟΡΕΝ ο Μιχάλης Σπηλιώτης με την Yamaha του πήρε την pole position, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Γιώργος Παπασταύρου (Yamaha), που πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες των 600cc.

Στην κατηγορία 125/250 Racing, ο Πρωταθλητής Γιώργος Κίτσος πήρε και αυτήν την pole position.

Σπηλιώτης
Σπηλιώτης

 

Αύριο οι Αγώνες ξεκινούν στις 11:00 το πρωί και το site μας συνεχώς θα ενημερώνει με ξεχωριστά ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει ανά κατηγορία!

 

Κίτσος
Κίτσος

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao: O Sykes πήρε την 8η Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Portimao ΕΔ2: Biaggi και πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα