• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2013 Ducati Multistrada 1200
Οι πρώτες φωτογραφίες στο internet
Τεστ-Μοντέλα 24/09/2012 - 11:12

H Ducati έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας 2013 Multistrada 1200, ένα μοντέλο το οποίο χάρη στην πολύπλευρη προσωπικότητά του και στον αναμφισβήτητο sport χαρακτήρα – που είναι άλλωστε αναπόσπαστο κομμάτι του Ιταλού κατασκευαστή – έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ducati!

 

Η νέα γενιά χαρακτηρίζεται από πολλές ουσιαστικές αλλαγές, αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας της Ducati αλλά και από πληροφορήσεις που έδωσαν οι αναρίθμητοι οπαδοί της εταιρείας! Ο κινητήρας, στην δεύτερή του γενιά, είναι ακόμα πιο υπάκουος και εύχρηστος: ο 90 μοιρών σε σχήμα V διατηρεί τα 150 άλογα, αλλά είναι λίγο πιο ελαφρύς και η απόδοση ισχύος έχει ομαλοποιηθεί, ώστε να ταιριάζει σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε έδαφος.

 

Ξεχωρίζει επίσης το DSS (Ducati Skyhook Suspension), το οποίο αυτόματα προσαρμόζει το πιρούνι και την ανάρτηση ανάλογα με το έδαφος, την χρήση και τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης, αυξάνοντας ως εκ τούτου την ασφάλεια. Μάλιστα, η τελευταία είναι σε πρώτη μοίρα για την νέα Multistrada, η οποία διαθέτει το DSP (Ducati Safety Pack), το οποίο περιλαμβάνει ABS και το Ducati Traction Control.

 

Όσο για τις αισθητικές αναβαθμίσεις: το μπροστινό μέρος έχει δεχτεί τις περισσότερες αλλαγές, με ανασχεδιασμένα φέρινγκ και φώτα (τεχνολογίας LED). Οι ζάντες είναι καινούργιες (Marchesini) και – ως συνήθως – έχουμε και νέο πίνακα οργάνων. Το μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί στην έκθεση Intermot, στην Κολονία από 3 ως 7 Οκτωβρίου, ενώ θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες τον Δεκέμβριο.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda CRF450 Rally στο Dakar!

« Προηγούμενο άρθρο

Οδηγούμε Kawasaki Ninja 300

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα