• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην έκτη θέση ο Bautista
Στον εντός έδρας αγώνα του
Νέα 01/10/2012 - 10:54

Ο ήλιος έκανε – επιτέλους – την εμφάνισή του στην πίστα της Aragon, χτες την ημέρα του αγώνα, με τον Bautista να καταφέρνει να ξεπερνά τις δυσκολίες που είχε συναντήσει στα δοκιμαστικά και να παίρνει μια καλή 6η θέση μέσα στην πατρίδα του!

 

«Δεδομένου του πως τα πήγαμε στα δοκιμαστικά, η 6η θέση είναι ένα θετικό αποτέλεσμα…», παραδέχτηκε ο Ισπανός του Gresini. «Προφανώς και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος μ’ αυτήν, διότι πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και να παλεύουμε για θέσεις όπως στο Misano, αλλά αυτό ήταν δύσκολο σήμερα (σ.σ. χτες)». Πάντως ο Alvaro κατάφερε να σκαρφαλώσει 6 θέσεις κατά την διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του να καταλάβει την 5η θέση στην βαθμολογία.

 

«Έκανα το καλύτερο δυνατόν για να ακολουθήσω το δεύτερο γκρουπ, αλλά δεν ήταν εφικτό, άλλωστε έπρεπε να πάρω πολλά ρίσκα και στο τέλος αποφάσισα να οδηγήσω με ασφάλεια και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς…» Τα προβλήματα δεν έλειψαν από τον Ισπανό, ο οποίος αναζητά λύσεις για να μπορέσει να πιέσει για κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν. «Είναι δύσκολο να αγωνιστούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο και πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα με το μπροστινό, για να είμαι σε θέση να πιέζω την μοτοσυκλέτα κάθε εβδομάδα. Ξεπεράσαμε μια δύσκολη κατάσταση στην Aragon, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια και γνωρίζοντας καλά τους μηχανικούς μου, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνουν…»

 

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολος αγώνας και πτώση για Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

H πίστα της Πάτρας στην τελική ευθεία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα