• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος τρικύλινδρος κινητήρας από Yamaha!
Η Yamaha αποκαλύπτει τα σχέδιά της για το μέλλον!
Νέα Αγοράς 08/10/2012 - 12:36

Η Yamaha αποκάλυψε – πριν λίγες ημέρες στην Κολονία, στο σαλόνι Intermot – την συνεχιζόμενη αφοσίωσή της στις καινοτόμες εξελίξεις στον χώρο της μηχανοκίνησης, παρουσιάζοντας έναν νέο τρικύλινδρο κινητήρα με τεχνολογία crossplane!

 

Πέρα από τις αναμενόμενες παρουσιάσεις των αναβαθμισμένων FJR1300 και FZ8 – αλλά και των νέων Aerox scooters – η Yamaha έγινε το επίκεντρο της προσοχής παρουσιάζοντας τον ολοκαίνουργιο τρικύλινδρο κινητήρα της, ο οποίος θα δίνει ζωή σε μια μοτοσυκλέτα (sport για αρχή και δρόμου στην συνέχεια) της εταιρείας από – πιθανότατα – την καινούργια χρονιά.

 

Ο νέος κινητήρας, με το όνομα P3, είναι ο πρώτος τρικύλινδρος της εταιρείας από την XS750 στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και, όπως είναι φυσικό, σηματοδοτεί την νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Γιαπωνέζικη φίρμα. Η τελευταία ποντάρει πολλά στην νέα αυτή καινοτομία, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι στον εν λόγω κινητήρα ενσωματώνονται αρμονικά όλα τα οφέλη ενός δικύλινδρου κι ενός τετρακύλινδρου κινητήρα! Είναι χαρακτηριστική και η φράση του Andrew Smith, Αντιπροέδρου Πωλήσεων και Marketing της Yamaha Motor Europe: «Εδώ, η αφοσίωση της Yamaha στον χώρο της μηχανοκίνησης ξεκινά από την αρχή!»

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα τιμή Προσφοράς για την Kawasaki ER6F 2009

« Προηγούμενο άρθρο

Συμμετοχή της SYM στο scooter festival!

Χορηγοί