• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Με αυτό στο μυαλό του φτάνει στην Ιαπωνία ο Lorenzo
Νέα 09/10/2012 - 10:59

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Jorge Lorenzo, θεωρεί ότι η καλύτερη μορφή άμυνας είναι η επίθεση! Ο Ισπανός της εργοστασιακής Yamaha δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει μέσα στην πίστα του συμπατριώτη του, από τον Ιούλιο και την Laguna Seca! Ωστόσο η ατυχία του Dani στο Misano και οι 0 βαθμοί, χαρίζουν στον Jorge ένα άνετο προβάδισμα 33 βαθμών με 4 γύρους να απομένουν.

 

Η επιστροφή όμως του ομόσταυλου του Pedrosa, Casey Stoner, στην δράση, προσθέτει μια ακόμη απρόβλεπτη παράμετρο στην εξίσωση του Πρωταθλήματος, με τον Αυστραλό να είναι αποδεδειγμένος νικητής αλλά και τον Lorenzo να φαίνεται αποφασισμένος για νίκη στο Motegi! «Αρχίζουμε το τουρ μας στην Ανατολή, όντας μπροστά στην βαθμολογία και σε πολύ καλή κατάσταση μετά τον αγώνα στην Aragon», σχολίασε ο Lorenzo

 

«Οπωσδήποτε τα πράγματα θα είναι δύσκολα, διότι οι ανταγωνιστές μας αυτήν την στιγμή είναι πολύ δυνατοί, ωστόσο θα πρέπει να παίξουμε τα χαρτιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου αρέσει το Motegi, κέρδισα εκεί το 2009 και πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε για την νίκη και αυτό το Σ/Κ!»

 

Με την ίδια επιθετική νοοτροπία παρουσιάστηκε και ο Διευθυντής της Αγωνιστικής ομάδας, Wilco Zeelenberg: «Το Motegi μπορεί να είναι μια δύσκολη πίστα για εμάς, ωστόσο ο Jorge είναι έτοιμος και έχει κίνητρο για την νίκη. Θα είναι η καλύτερη αρχή για τους 3 συνεχόμενους αγώνες…!», τόνισε ο Zeelenberg!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Magny Cours: Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Magny Cours: Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα