• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάταγμα ο Hayden!
Κληρονομιά από την Aragon
Νέα 09/10/2012 - 12:12

Μετά την τρομακτική του τούμπα στο GP της Aragon, όλα δείχνουν ότι ο Hayden “απέκτησε” κάταγμα στο δεξί του χέρι… ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati δεν κατάφερε να επιβραδύνει αποτελεσματικά, με τον Nicky να πέφτει στην διαφημιστική πινακίδα και να πετάει από πάνω της! Ο Hayden, ο οποίος είχε κάταγμα στο δεύτερο και τρίτο μετακάρπιο από την πτώση του στην Ινδιανάπολη, φαίνεται ότι δεν απέφυγε τελικά τον τραυματισμό στην Ισπανία, κάτι που θα δυσκολέψει πολύ το έργο του στο Motegi.

 

«Πίστευα ότι την είχα γλυτώσει σώος και αβλαβής από την πτώση στην Aragon, αλλά απ’ ότι φαίνεται τραυματίστηκα τελικά», σχολίασε ο Αμερικανός λίγες ημέρες πριν τον 15ο αγώνα της χρονιάς. «Όταν επέστρεψα σπίτι, το δεξί μου χέρι με ενοχλούσε κάπως, έτσι πήγα κι έκανα ακτινογραφίες και μαγνητική και έδειξαν κάταγμα. Οπωσδήποτε δεν είναι η ιδανική κατάσταση, αλλά δεν με πονά τόσο πολύ και μπορώ να πιάσω δυνατά, έτσι ελπίζω να μην μου προκαλέσει πολλά προβλήματα αυτό το Σ/Κ. Οι αγώνες έχουν τα πάνω και τα κάτω. Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε σε αυτόν και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία, ώστε να αποκτήσουμε λίγη από την χαμένη μας εμπιστοσύνη».

 

Το κακό για τον Nicky βέβαια, είναι ότι το Motegi είναι η αρχή μιας δύσκολης πορείας με τρεις συνεχόμενους αγώνες, χωρίς να υπάρχει αρκετός χρόνος για ξεκούραση…

 

Επόμενο άρθρο »

Σκέψεις για βάθρο κάνει ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Magny Cours: Αφιέρωμα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα