• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Ντεμπούτο στο Ράλλυ του Μαρόκου
Η αναμονή τελείωσε!!
Νέα 16/10/2012 - 12:26

Στις 2 Ιουλίου, η Honda ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν όλοι οι οπαδοί της ανά τον κόσμο για 24 χρόνια: την επιστροφή της ομάδας του HRC στο Dakar, στο σκληρότερο ράλλυ του κόσμου! Τρεις μήνες μετά, αποκαλύφθηκε το νέο CRF 450 Rally στην Κολονία της Γερμανίας…

 

Έχοντας αγωνιστεί 9 φορές στο Paris-Dakar Rally, από το 1981 ως το 1989, κατακτώντας 4 συνεχόμενους τίτλους με 5 νίκες σε 9 χρόνια, η Honda επιστρέφει στους αγώνες rally με νέο μοντέλο, το CRF450 Rally, ένα μοντέλο βασισμένο στο CRF450X, και 5 οδηγούς: τον Πορτογάλο Helder Rodrigues, τον Βραζιλιάνο Felipe Zanol, τον Βρετανό Sam Sunderland, τον Αμερικανό Johnny Campbell και τον Αργεντίνο Javier Pizzolito.

 

Το ντεμπούτο της ομάδας του HRC θα γίνει στο Ράλλυ του Μαρόκο, το οποίο – βάσει των συμμετοχών – αποκτά χροιά ενός mini Dakar, καθώς το παρόν θα δώσουν όλες οι σημαντικές ομάδες. Ο πρώτος γύρος ξεκίνησε στις 15 του μήνα από το Erfoud. Oι 51 αναβάτες, θα κάνουν έναν κύκλο 271 χλμ και θα επιστρέψουν στο Erfoud, ενώ στην συνέχεια – πάντα στα βόρεια του Μαρόκου – θα μεταφερθούμε στην Zagora όπου το ράλλυ θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, με 6 γύρους και 2074 χλμ στο σύνολο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Θετικό ντεμπούτο για την Panigale στα SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Θα τιμηθεί ο Simoncelli στην Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα