• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δημόσια απολογία Vinales
Θα αγωνιστεί κανονικά στο Phillip Island
Νέα 24/10/2012 - 10:48

O Maverick Vinales επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι θα βρίσκεται στην Αυστραλία για να αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα του, αφού πρώτα εξέδωσε ανακοίνωση απολογούμενος δημόσια για την συμπεριφορά του στην Μαλαισία, όταν και παράτησε την ομάδα του λίγο πριν τα πρώτα ελεύθερα στην Sepang

 

«Αρχικά θα ήθελα να απολογηθώ ειλικρινά σε όλους όσοι επλήγησαν ή επηρεάστηκαν από την συμπεριφορά μου στην Sepang», ξεκίνησε να λέει στην ανακοίνωσή του ο Ισπανός «Είμαι εδώ για να ζητήσω συγχώρεση και να αναλάβω τις ευθύνες για τα λάθη μου. Επέστρεψα για να συνεχίσω τον αγώνα, μαζί με την ομάδα μου – Blusens Avintia – για την δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος. Πολλοί είναι αυτοί που το αξίζουν. Χορηγοί, μηχανικοί και οπαδοί»

 

«Η βιαστική αποχώρησή μου από την Μαλαισία δεν ήταν οπωσδήποτε καλή κίνηση. Αλλά με την ένταση που δημιουργήθηκε από την θέση μου στην ομάδα, θύμωσα πολύ και αναστατώθηκα και ως εκ τούτου δεν ήμουν στην ιδανική κατάσταση για να οδηγήσω μοτοσυκλέτα και ειδικά στο όριο. Έκανα λάθος, διότι αν και δεν ήμουν έτοιμος να οδηγήσω μοτοσυκλέτα, δεν θα έπρεπε να φύγω από την Sepang ή να κάνω τέτοιες δηλώσεις. Έτσι, απολογούμαι για το κακό που κατά λάθος προκλήθηκε, σε όλους τους οπαδούς, στα μέλη της Blusens Avintia, στην FTR, στην Honda και ειδικά στους χορηγούς της ομάδας (Alpinestars, Airoh, WildWolf, J. Costa κλπ,) που μας έχουν υποστηρίξει και χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα μέχρι εδώ που είμαι σήμερα».

 

«Επιστρέφω με σκοπό να ολοκληρώσω την σεζόν και να ξανακερδίσω την δεύτερη θέση στην βαθμολογία και για να το πετύχω, θα αφοσιωθώ αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν στο άθλημα και θα δουλέψω με τους μηχανικούς μου για να βρούμε το καλύτερο set-up για την μοτοσυκλέτα. Τέλος, θέλω να εκφράσω την ισχυρή μου θέληση να επιλύσω – σε φιλικό κλίμα – όλα τα προβλήματα με την ομάδα και να μπορέσω να αφοσιωθώ στην οδήγηση, που είναι αυτό που μου αρέσει πάνω απ’ όλα».

 

Επόμενο άρθρο »

Finsterbusch και Alt στην Kiefer Racing το 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας χρόνος χωρίς τον Marco…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα