• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία ΕΔ2: Άπαιχτος ο Stoner
O Aυστραλός διέλυσε και πάλι το συναγωνισμό!
Νέα 26/10/2012 - 09:44

Ο Casey Stoner – όπως και το πρωί – μπήκε στην πίστα έτοιμος να δικαιώσει την φοβερή τιμή να έχει μια στροφή το όνομα ενός εν ενεργεία οδηγού. Στο 2ο κομμάτι της πίστας ήταν και πάλι τρομερά πιο γρήγορος από όλους και μάλιστα ήταν ο μόνος που συνολικά έκανε χρόνο κάτω από το 1'30'' και συγκεκριμένα σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:29.999 για να είναι 0.885 μπροστά από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa και 1.006 από τον Jorge Lorenzo.  

 

Οι δύο μονομάχοι του Τίτλου δεν κατάφεραν ποτέ να πλησιάσουν το ρυθμό του Αυστραλού, που πάει για την 6η συνεχόμενη νίκη του στο Phillip Island, αν ο Αγώνας γίνει κάτω από παρόμοιες συνθήκες, δηλαδή κρύο και στεγνή άσφαλτος.

Από τους υπόλοιπους οδηγούς που είναι μια κλάση κάτω από τους τρεις σήμερα, ο Cal Crutchlow σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον ομόσταυλό του Andrea Dovizioso.

Bautista & Bradl, οι δύο δορυφορικοί της Honda ακολούθησαν και ο Valentino Rossi το απόγευμα πέρασε τον Nicky Hayden. H Ducati εξακολουθεί να φαίνεται προβληματική, ιδιαίτερα στις εξόδους των στροφών.

O Randy De Puniet έκανε μια θαυμάσια επίδοση και πήρε τη 10η θέση, μπροστά από δύο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες.

Στις τελικές οι δύο Ducati των Abraham & Barbera έγραψαν ακριβώς 338χλμ/ώρα, χωρίς να βελτιώσουν το πρωινό ρεκόρ του Τσέχου οδηγού.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2, ΕΔ2: Ανίκητος ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3 ΕΔ2: Υπόθεση τριών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα