• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο πρόεδρος της Yamaha συγχαίρει τον Lorenzo
“Είμαι πολύ υπερήφανος που έχω έναν αναβάτη όπως ο Jorge”
Νέα 28/10/2012 - 16:53

Την παρακάτω ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Yamaha Motor Co., Hiroyuki Yanagi, μετά την στέψη του Jorge Lorenzo ως Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2012 με την Yamaha Μ1 του!

 

«Θέλω να εκφράσω τα από καρδίας συγχαρητήριά μου στον Jorge Lorenzo, ο οποίος πήρε το Πρωτάθλημα MotoGP 2012 στο GP της Αυστραλίας, με έναν γύρο ακόμα να απομένει. Θέλω επίσης, επί τη ευκαιρία, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους οπαδούς, τους χορηγούς και όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν τον Jorge και την Ομάδα. Αυτό το Πρωτάθλημα έχει αξία που ξεπερνά το γεγονός ότι ο Jorge κατάφερε να πάρει τον δεύτερό του Τίτλο. Ήταν η πρώτη σεζόν με τις 1000άρες και – υπό αυτήν την έννοια – ήταν μια νέα και μεγαλύτερη πρόκληση για όλους τους αναβάτες και τις ομάδες»

 

«Το γεγονός ότι κερδίσαμε το Πρωτάθλημα, στην νέα αυτή εποχή (1000cc), έγινε εφικτό χάρη στον συνδυασμό πολλών παραγόντων: ο αναβάτης, η μοτοσυκλέτα και η διαχείριση της ομάδας. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος που έχω έναν αναβάτη σαν τον Jorge Lorenzo, ο οποίος συνεχώς προσαρμόζεται και σταθερά μεγαλώνει ως μέλος της οικογένειας της Yamaha. Ανυπομονώ για τα κατορθώματά του το 2013!»

 

Επόμενο άρθρο »

Χώρισαν Althea Racing και Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρεμος ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα