• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
87 Eυρώ το κόστος για την «Fast & Safe Riding Experience»
Το MotoGrandPrix club δημιούργησε το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών
Fast & Safe 13/03/2009 - 15:34
Όπως ήδη οι αναγνώστες του site γνωρίζουν η «Fast & Safe Riding Experience» έχει ως σκοπό τη μεταφορά της εμπειρίας της οδήγησης σε πίστα, με εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν ασφαλή.

H μη κερδοσκοπική εταιρία «MotoGrandPrix club» οργανώνει την πρώτη εκδήλωση στην πίστα των Σερρών στις 4 και 5 Απριλίου 2009.
Το κόστος για κάθε συμμετέχοντα καθορίστηκε τελικά στα 87 Ευρώ συν το κόστος της ασφάλισης που είναι 13 Ευρώ, δηλαδή σύνολο 100 Ευρώ.

Το MotoGrandPrix club δημιούργησε επίσης το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών, ένα ταμείο στο οποίο θα αποταμιεύονται όλα τα κέρδη από τη λειτουργία της Fast & Safe Riding Experience, καθώς και δωρεές από τα μέλη και τις εταιρίες του χώρου. Στο Ταμείο αυτό θα μπορείκάθε μοτοσυκλετιστής που έχει ανάγκη για θεραπεία ή εγχείρηση μετά από τροχαίο ατύχημα, να αποταθεί και να πάρει οικονομική ενίσχυση.

Ήδη ο ορθοπεδικός Κώστας Πλατής, αναπληρωτής διευθυντής της β Ορθοπεδικής κλινικής του ΚΑΤ, ευγενώς διατέθηκε να προσφέρει δωρεάν κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου.
Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται.

Κάνοντας κλικ στην αίτηση συμμετοχής παρακάτω και κατόπιν δεξί κλικ την αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας, την συμπληρώνετε και την στέλνετε με φαξ. στο 210.6125126 ή στο e-mail: manolatos@2delta.gr. Για πληροφορίες καλέστε τον κο Αργύρη Μανωλάτο στο τηλ. 210.6125126 τις εργάσιμες ημέρες από τις 10 πμ έως τις 6 μμ.


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επόμενο άρθρο »

Πετυχημένο ξεκίνημα για την Fast & Safe Riding Experience

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα