• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA 2012: CRP Energica
Το ντεμπούτο του ηλεκτροκίνητου sportbike στο Μιλάνο
Νέα Αγοράς 21/11/2012 - 13:44

Η ιταλική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, CRP, αποκάλυψε τη νέα Energica στο κοινό της έκθεσης EICMA 2012 στο Μιλάνο. Η CRP Energica είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα παραγωγής που κατασκευάζεται στην Ιταλία και διαθέτει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Ο ηλεκτροκινητήρας του μοντέλου, σύμφωνα με την εταιρεία, φτάνει σε απόδοση τους 134hp, ένα νούμερο διόλου ευκαταφρόνητο!

 

Ωστόσο το πιο σημαντικό στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, είναι η μπαταρία και η αυτονομία που δίνει στον οδηγό. Η CRP υπερηφανεύεται ότι η 11,7kWh μπαταρία, δεν θα σας εγκαταλείψει προτού διανύσετε 150 ολόκληρα χιλιόμετρα! Άλλα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού μοντέλου, αποτελούν τα φώτα τεχνολογίας LED, οι monoblock δαγκάνες της Brembo, οι τροχοί Marchesini, το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Marzocchi και η πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Sachs.

 

Να σημειώσουμε τέλος, ότι η εταιρεία δέχεται ήδη προπαραγγελίες για τη μοτοσυκλέτα της, με στόχο να είναι ετοιμοπαράδοτη το 2014 σε καταναλωτές από Αμερική και Ευρώπη. Η τιμή της διαμορφώνεται στα 18.000 ευρώ!  

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki Inazuma: μηχανάκια τέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Εντυπωσιακά μοντέλα από όλους

Χορηγοί