• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα αλλαγή στο GP του Sachsenring;
Πιθανότατα γυρνάει και πάλι στις 14 Ιουλίου
Νέα 10/12/2012 - 11:56

Η ημερομηνία διεξαγωγής του GP της Γερμανίας τίθεται σε αμφιβολία, μιας και μια μικρή αλλαγή στο ημερολόγιο αγώνων της F1, σημαίνει ότι οι αγώνες του MotoGP και της F1 θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα, 7 Ιουλίου. Ως εκ τούτου, το GP του Sachsenring ίσως μετακινηθεί για τις 14 του ίδιου μήνα.

 

Να θυμίσουμε ότι την πρώτη φορά, ο αγώνας στη Γερμανία είχε προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου, για να μείνει ανοικτή η ημερομηνία στις 14 για αγώνα της F1. Ωστόσο και πάλι η F1 έκανε αλλαγές στο πρόγραμμά της – για να εισάγει ένα νέο αγώνα στο ημερολόγιο – κάτι που σημαίνει ότι το MotoGP μάλλον θα αλλάξει τη διεξαγωγή του GP στο Sachsenring. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο Πρωταθλημάτων, να αποφεύγονται όσο το δυνατόν οι ίδιες ημερομηνίες αγώνων και ιδιαίτερα αν είναι στην ίδια χώρα.

 

Σε γενικές γραμμές, όταν οι αγώνες συμπίπτουν, είναι το MotoGP αυτό που αναγκάζεται να αλλάξει ημερομηνία, για να αποφύγει τη χαμηλή τηλεθέαση και το μειωμένο αριθμό οπαδών στις κερκίδες. Ωστόσο αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για τη Γερμανία, όπου το Sachsenring είναι ένας πολύ δημοφιλής αγώνας – φέτος προσέλκυσε περίπου 80.000 φιλάθλους, στιγμιότυπο από τις κερκίδες μπορείτε να δείτε στη φωτό – σε αντίθεση με τη F1 που δυσκολεύεται να μαζέψει κόσμο, παρά το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, είναι Γερμανός.

 

Το αν θα αλλάξει ή όχι το GP του Sachsenring παραμένει ακόμα αβέβαιο, ωστόσο αυτό που ακούγεται, είναι το γεγονός ότι ο νέος αγώνας στο ημερολόγιο της F1, θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη...

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα πίστα στη Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Athens SX, φωτογραφικό αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα