• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Benelli UNO C250 & C150
Τα δυο μικρά της Benelli!
Νέα Αγοράς 13/12/2012 - 12:15

Όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, η UNO C250 είναι μια μοτοσυκλέτα με κινητήρα στα 250cc (υδρόψυκτο μονοκύλινδρο), η οποία – σύμφωνα με την Ιταλική εταιρεία (που ανήκει βέβαια στον κινεζικό Όμιλο Qiangjiang) – αποδίδει 24,5 ίππους στις 9000 στροφές ανά λεπτό και 21Nm ροπής στις 7000 σαλ. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η μοτοσυκλέτα είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη στην Κίνα!

 

Με το νέο αυτό μοντέλο – όπως και με μια άλλη μοτοσυκλέτα στα 150cc (C150) – η Benelli ελπίζει να κάνει ελπιδοφόρα διείσδυση στις αγορές της Ασίας, ξεκινώντας από το 2013. Για την ώρα δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση των μοντέλων αυτών στην Ευρώπη, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστούμε την πληθώρα των διαθέσιμων – μικρού κυβισμού – μοτοσυκλετών στη Γηραιά Ήπειρο. Να σημειώσουμε ότι το μικρότερο μοντέλο, αναμένεται με διαφορετικό μοτέρ, αερόψυκτο διβάλβιδο, με αυτή να αποτελεί τη σημαντικότερή του διαφορά από την έκδοση των 250cc.

 

Παρά τη συμπαθητική τους εμφάνιση, τα δυο αυτά μοντέλα ίσως δυσκολευτούν να ορθοποδήσουν σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ωστόσο αυτό ακριβώς ίσως είναι και το κρυφό τους όπλο, μιας και η χαμηλή (ενδεχομένως λόγω της σύνδεσής τους με την Κίνα) τιμή τους θα αποτελέσει πόλο έλξης για το νεανικό κοινό της μοτοσυκλέτας.

 

Επόμενο άρθρο »

Eπικοινωνία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην Ελλάδα τα ελαστικά Heidenau

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα