• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δυνατός ο Marquez
Θα είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο εγώ το 2008
Νέα 03/01/2013 - 10:28

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, είχε μόνο καλά λόγια να πει για το νεαρό άσο της εργοστασιακής Honda, Marc Marquez, ο οποίος – σύμφωνα με τον Ισπανό της Yamaha – μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά με τον ίδιο – και τον Pedrosa – στην παρθενική τους χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

 

Θυμίζουμε ότι ο Jorge είχε καταφέρει να πάρει την pole position στον πρώτο του αγώνα στο MotoGP, με την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha το 2008, ενώ πήρε την παρθενική του νίκη στον τρίτο αγώνα της ίδιας χρονιάς! Στη συνέχεια ακολούθησαν ατυχήματα, τραυματισμοί και έλλειψη αυτοπεποίθησης, τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει ο νεαρός Lorenzo και να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

 

Από την πλευρά του ο δεύτερος, πέρυσι, στη βαθμολογία, Dani Pedrosa, είχε καταφέρει να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στην τέταρτή του προσπάθεια το 2006 – πάντα με την εργοστασιακή Honda – ενώ στη συνέχεια κατέκτησε ακόμα μια νίκη, στην πορεία του προς την 5η θέση εκείνη τη χρονιά στο Πρωτάθλημα.

 

«Είμαι σίγουρος ότι ο Marquez θα είναι τουλάχιστον τόσο ανταγωνιστικός, όσο ήμουν κι εγώ το 2008 αλλά και ο Dani το 2006», σχολίασε ο Jorge Lorenzo στη Gazzetta dello Sport. «Ίσως και περισσότερο από εμάς, διότι με καλή μοτοσυκλέτα τα αποτελέσματα έρχονται και πιο εύκολα!», πρόσθεσε ο Πρωταθλητής της Yamaha, για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Θα τα πάει ακόμα καλύτερα αν δεν επαναλάβει τα λάθη που έκανα εγώ την παρθενική μου χρονιά».

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar, 2η Ειδική: Νικητής ο Barreda (Husqvarna)

« Προηγούμενο άρθρο

Παράταση έως 5/1 για το CALIFORNIA 1400 OPEN WEEK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα