• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Ο διάδοχός μου στα SBK;
Μπορεί να είναι ο Rossi!
Νέα 03/01/2013 - 16:27

Μπορεί ο Max Biaggi να αποφάσισε να αποσυρθεί, όντας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK για το 2012, ωστόσο η γνώμη του 41χρονου πρώην αναβάτη μετράει και ειδικά στη γειτονική μας χώρα, την Ιταλία.

 

Ο πρώην άσος της Aprilia, σε συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, στοιχηματίζει ότι ένας εκ των Tom Sykes και Marco Melandri θα κερδίσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013: «Πρόκειται για εύκολη πρόβλεψη. Αυτοί άλλωστε ήταν στη δεύτερη και τρίτη θέση της βαθμολογίας πέρυσι. Με την αποχώρησή μου τους άνοιξα το δρόμο. Ο Melandri είναι στο προσκήνιο εδώ και 10 χρόνια και έχει περισσότερη εμπειρία από τον Βρετανό, ωστόσο το 2012 έκανε μερικά σημαντικά λάθη»

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η BMW θα τα πάει καλά, αλλά το ίδιο πιστεύω και για την Kawasaki και είναι οι πρώτοι γύροι αυτοί που θα διαμορφώσουν το Πρωτάθλημα του χρόνου». Παρά το γεγονός ότι ο Biaggi μίλησε θετικά για τους Melandri και Sykes, δεν τους θεωρεί ως τους μελλοντικούς του διαδόχους. Μόνον έναν αναβάτης – πιστεύει ο Max – έχει το χάρισμά του και τα αποτελέσματά του και αυτός δεν είναι άλλος από τον μεγάλο του αντίπαλο, Valentino Rossi!«Ο νέος Biaggi μπορεί να είναι ο Valentino Rossi, όταν αποφασίσει να αλλάξει Πρωτάθλημα».

 

Μιλώντας για τη νέα σεζόν του MotoGP, ο Ιταλός δήλωσε για τον Vale: «Επιστρέφει στη μοτοσυκλέτα που κέρδισε το Πρωτάθλημα, αλλά εκεί θα βρει το νούμερο ένα οδηγό, τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι σε θέση να κερδίσει τους μισούς αγώνες!» Τέλος, όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του νεαρού Marquez με τη Honda, ο Biaggi τόνισε: «Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που ένας νεοφερμένος έχει καταφέρει να κερδίσει στον παρθενικό του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία. Το κατάφερα εγώ το 1998 με τη Yamaha 500. Θα ήταν ευχής έργον αν τα κατάφερνε κι αυτός».

 

Επόμενο άρθρο »

Παράταση έως 5/1 για το CALIFORNIA 1400 OPEN WEEK

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δεν νιώθει πίεση ο Baz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα