• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Monster χορηγός της Yamaha
Επισημοποιήθηκε η συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια
Νέα 08/01/2013 - 16:48

Μετά τις φήμες ότι η Monster Energy εξαγόρασε το συμβόλαιο του Jorge Lorenzo με τη Rockstar – προσωπικό χορηγό του τελευταίου – σήμερα η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha ανακοίνωσε και επίσημα ότι υπέγραψαν δυο χρόνια συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία του γνωστού ενεργειακού ποτού.

 

Τα χρώματα της Monster θα κοσμούν τις YZR-M1 αλλά και τις φόρμες τόσο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, όσο και του Ιταλού πολύ-Πρωταθλητή, Valentino Rossi και των μηχανικών τους αντίστοιχα. Να σημειώσουμε ότι η συμφωνία της εταιρείας με τη Monster Energy Yamaha Tech 3 θα παραμείνει ως έχει.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου με τη συνεργασία μας με τη Monster Energy», σχολίασε ο Lin Jarvis, Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha. «Η ολοκλήρωση αυτή της συνεργασίας θα επιτρέψει στη Yamaha και στη Monster Energy να εργαστούν ακόμα πιο κοντά ώστε να εξελίξουν τα αντίστοιχα προγράμματα marketing τους και να συνεχίσουν να εξελίσσουν νεαρούς οδηγούς ώστε να είναι επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για τη Yamaha, αυτή η συμφωνία θα δώσει ακόμα περισσότερη “ενέργεια” στο Αγωνιστικό μας πρόγραμμα, με τη Monster Energy να είναι ένας σπουδαίος συνοδοιπόρος ώστε να προωθήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την ομάδα και τους αναβάτες μας σε όλη την υφήλιο».

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar, 3η Ειδική: Νικητής ο Lopez με ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Τροποποιήσεις στην πίστα Buddh

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα