• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pol Espargaro στο ραντάρ της Yamaha
Από τώρα για το μέλλον φροντίζει ο κατασκευαστής
Νέα 10/01/2013 - 14:22

Η νέα σεζόν της Moto2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμα - με τον περσινό δεύτερο, Pol Espargaro, να αναμένεται να κυριαρχήσει στο φετινό Πρωτάθλημα - και ο Ισπανός άσος είναι ήδη στο ραντάρ της εργοστασιακής Yamaha, σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα, Speedweek.de!

 

Είναι όντως αρκετά νωρίς να μιλάμε για τις μετεγγραφές του 2014, μιας και οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi έχουν δυο χρόνια συμβόλαιο με τον κατασκευαστή – με τον τελευταίο να αναμένεται να αποσυρθεί ή να πάει στα SBKωστόσο είναι προφανές ότι η Yamaha σκέφτεται για το μέλλον και θέλει να πάρει το πάνω χέρι, όσον αφορά στον ταλαντούχο οδηγό από την Ισπανία.

 

Ο Lin Jarvis, με τη βοήθεια του David Brivio, είχε ήδη υπογράψει προ-σύμφωνο με τον Jorge Lorenzo το 2006, δυο χρόνια προτού ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία! Ως εκ τούτου τα παραπάνω σενάρια δεν μοιάζουν επιστημονικής φαντασίας, αλλά κινήσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει η Yamaha.

 

Ακόμα κι αν ο κανονισμός για τους rookie έχει πλέον καταργηθεί – χάρη στη Honda και τον Marc Marquez – ο Espargaro ίσως χρειαστεί να κάνει το “αγροτικό” του στην Tech 3 το 2014, όπου και πιθανότατα θα αντικαταστήσει τον Crutchlow ο οποίος υπέγραψε ανανέωση για ένα χρόνο. Βέβαια βοηθάει και το γεγονός ότι ο Espargaro έχει ήδη ως χορηγό του την Monster Energy, η οποία είναι ο βασικός χορηγός της Tech 3 και πρόσφατα της εργοστασιακής Yamaha.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Κινδυνεύει ο γύρος στην Ινδία!

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar: Η πιο sexy Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα