• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ανακοίνωσε τους αναβάτες του ο Pedercini
Alexander Lundh και Federico Sandi οι εκλεκτοί
Νέα 14/01/2013 - 17:34

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK αύξησε τους αναβάτες του από τους 16 μέχρι πρότινος, στους 18, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του διδύμου με το οποίο θα κατέβει στους αγώνες η Kawasaki Pedercini.

 

H ομάδα που έχει την έδρα της στην Ιταλία, θα αγωνιστεί για τη σεζόν 2013, με τους Alexander Lundh και Federico Sandi. O πρώτος είχε συμμετάσχει στους 4 τελευταίους γύρους του προηγούμενου Πρωταθλήματος, ενώ ο ομόσταυλός του – αν και μόλις 23 χρονών – έχει συμμετοχές στα 125cc και 250cc, στο FIM Superstock 1000 Cup, στα CIV Superbikes και στα SBK!

 

«Επιβεβαιώνουμε τη συμφωνία μας με τον Alex Lundh, ο οποίος τα είχε πάει καλά πέρυσι αν και αγωνίστηκε μόλις στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες», σχολίασε το αφεντικό της ομάδας και συνέχισε: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βελτιώσει τα αποτελέσματά του αγωνιζόμενος ολόκληρη τη χρονιά. Παράλληλα καλωσορίζουμε τον Sandi, ένα νεαρό και ελπιδοφόρο αναβάτη ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε ότι θα του δώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποδώσει τα μέγιστα και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του!»

 

Επόμενο άρθρο »

O Antonelli στο χειρουργείο

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεί το ντεμπούτο της PBM-01

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα