• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο καιρός επηρεάζει την Ducati στην Jerez
Λίγοι γύροι από τους δοκιμαστές
Νέα 21/01/2013 - 22:22

Ελάχιστες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση της Ducati Desmosedici GP13 στην Madonna di Campiglio, η ομάδα εξέλιξης της Ducati βρέθηκε στην Ισπανική Jerez για το πρώτο από τα τεστ που έχει προγραμματιστεί, εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Οι δοκιμαστές Michele Pirro και Franco Battaini δούλεψαν – όσο μπορούσαν – πάνω στην εξέλιξη της GP13, που σε 14 ημέρες θα βρεθεί στα χέρια των εργοστασιακών οδηγών Andrea Dovizioso και Nicky Hayden. Αλλά ο κακός καιρός του τελευταίου τριημέρου χάλασε τα σχέδια της ομάδας, που περιόρισε σημαντικά τις δοκιμές που έπρεπε να γίνουν.

Ο νέος Αγωνιστικός Διευθυντής της Ιταλικής εταιρίας, ο Bernhard Gobmeier βρέθηκε για πρώτη φορά κοντά στην ομάδα και δήλωσε:

“Ατυχώς είχαμε κακή τύχη με τον καιρό και τις δύο πρώτες μέρες δεν κάναμε τίποτε. Έβρεχε σχεδόν συνέχεια. Σήμερα έπρεπε να συμπιέσουμε το χρόνο τριών ημερών σε πέντε ώρες, το οποίο προφανώς μας οδήγησε στο να παραλείψουμε κάποια βήματα που είχαμε σχεδιάσει. Όπως και νάχει, κάποια ενδιαφέροντα και θετικά αποτελέσματα βγήκαν και ως προς το πλαίσιο και ως προς τα ηλεκτρονικά που δοκιμάσαμε. Αν όχι τίποτε άλλο, καθορίσαμε μια καθαρή γραμμή που θα ακολουθήσουμε στο επόμενο τεστ στην Jerez. Και ήμουν πολύ ευχαριστημένος που είδα το πόσο συγκεντρωμένοι είναι οι άνθρωποι της ομάδας του τεστ. Όλοι ήταν πολύ ενθουσιώδεις”.

 

Ο Michele Pirro, ο 26χρονος Ιταλός δοκιμαστής (φωτογραφία) συμπλήρωσε:

“Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο καιρός. Αυτό είναι πάντα ένα ρίσκο στην Jerez τον Ιανουάριο. Ευτυχώς καταφέραμε να κάνουμε κάποιους γύρους σήμερα το απόγευμα και να μαζέψουμε μερικά σημαντικά δεδομένα για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Ήταν ωραίο να είμαι πίσω στην πίστα, μετά από δύο μήνες”.

 

Επόμενο άρθρο »

O Checa κάνει το πρώτο θετικό βήμα

« Προηγούμενο άρθρο

HRC-Dakar: Εικόνες από την παρέλαση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα