• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez, ημέρα 3η
Την πρωτιά ο Miller, 9ος ο Σίσσης!
Νέα 22/02/2013 - 19:19

Όπως ακριβώς συνέβη και με τη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, έτσι και στη Moto3 αρκετοί ήταν οι αναβάτες που προτίμησαν να μην βγουν στην πίστα με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να επικρατούν στην Jerez. Οι Vinales και Salom αποφάσισαν να μείνουν στα γκαράζ τους και αυτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Miller, ο οποίος και κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στο βρεγμένο (1.58.354).

 

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Alex Rins, λίγο πίσω από τον Αυστραλό πρωτοπόρο, ενώ δυνατός αποδείχτηκε και ο Kornfeil, ο οποίος πλασαρίστηκε στην 3η θέση. Τέταρτος πιο γρήγορος ήταν ο Romano Fenati – με διαφορά σχεδόν 7/10 από την κορυφή – ενώ τον ακολούθησαν οι Miguel Oliveira, Alex Marquez (ο μικρός αδερφός του Marc Marquez) και John McPhee, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος αναβάτης με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου από την κορυφή. Στη συνέχεια ακολουθούν οι δυο ομόσταυλοι, Khairuddin (8ος) και ο δικός μας Θανάσης Σίσσης, ο οποίος σημείωσε 1.59.464 χωρίς να καταφέρει να ρίξει το χρόνο του σε σχέση με την Τρίτη, όταν και είχε κάνει – σε ίδιες συνθήκες – 1.58.573! Να θυμίσουμε δε, ότι ο νεαρός Ελληνο-Αυστραλός έχασε κι έναν κινητήρα χτες. Τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Livio Loi.

 

Επόμενο τεστ το Μάρτιο, όταν και η Honda έχει υποσχεθεί να φέρει το αναβαθμισμένο μοτέρ, σε μια προσπάθεια να εξισορροπήσει την κατάσταση με τις πανίσχυρες ΚΤΜ της κατηγορίας.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι της 3ης ημέρας στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez test3: Χαμός στο τέλος, με Crutchlow 1o

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Max Biaggi μιλά για την καριέρα του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα