• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίσσης: Ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο
Μέτρια τα αποτελέσματα από το τριήμερο τεστ στη Jerez
Νέα 22/02/2013 - 13:18

Η βροχή και η ομίχλη ήταν τα κυρίαρχα συστατικά του καιρού, τις δυο από τις τρεις ημέρες του τεστ που ολοκληρώθηκε χτες, με το νεαρό Θανάση Σίσση να έχει την ευκαιρία να κάνει πολλά χιλιόμετρα στο βρεγμένο και να τελειοποιεί το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του για παρόμοιες συνθήκες. Τη μοναδική, μάλιστα, ημέρα που ο καιρός ήταν καλός, την Τετάρτη, ο Θανάσης στάθηκε άτυχος καθώς μετά από 23 γύρους έσπασε ο κινητήρας του!

 

Ο Ελληνο-Αυστραλός αναβάτης σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.59.464 χτες (ο καλύτερος χρόνος του στο βρεγμένο σημειώθηκε την Τρίτη με 1.58.573), με τον ταχύτερο αναβάτη να είναι ο συμπατριώτης – και φίλος του – Jack Miller. Πλέον, ο νεαρός άσος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει περαιτέρω ρυθμίσεις στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν, στη Jerez από 18 έως 21 Μαρτίου.

 

«Με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, αυτές οι τρεις ημέρες των δοκιμών δεν ήταν και πολύ θετικές», σχολίασε ο 18χρονος αναβάτης και συνέχισε: «Έβρεξε πολύ και η πίστα ήταν βρεγμένη για το μεγαλύτερο διάστημα του τεστ. Χτες δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα. Αλλάξαμε μερικά πράγματα αλλά δεν μας ικανοποίησε το αποτέλεσμα, όπως ελπίζαμε. Το θετικό είναι όμως, ότι έχουμε καλό στήσιμο στο βρεγμένο».

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: Συνολική εικόνα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία, ΚΑΤ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα