• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: Συνολική εικόνα
Φαβορί ο Vinales, ανταγωνιστικός στο βρεγμένο ο Σίσσης
Νέα 22/02/2013 - 16:22

Η βροχή που έκανε την εμφάνισή της για μια ακόμη φορά στην πίστα της Ισπανίας, σήμαινε ότι ο Maverick Vinales ήταν ο ταχύτερος όλων στα συνδυαστικά αποτελέσματα των τριών ημερών, χάρη στο χρόνο που σημείωσε στο στεγνό την Τετάρτη.

 

Η τελευταία ημέρα δοκιμών κάθε άλλο παρά ιδανική αποδείχτηκε για τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος, με τον Jack Miller να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τους Rins και Kornfeil. Βέβαια, στα τελικά αποτελέσματα είχαμε την απόλυτη κυριαρχία της KTM, με τον Vinales να σταματά το χρονόμετρο στο 1.46.805 ακολουθούμενος από τον Rins (0,006δ πίσω του) και τον Salom. Ο Vinales ήταν ευχαριστημένος με τη μοτοσυκλέτα του, ωστόσο τόνισε ότι το chattering στις γρήγορες στροφές αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημά τους.

 

Λίγο πίσω από τον αναβάτη της Mapfre Aspar, Jonas Folger (4ος), ο Miguel Oliviera έφερε τη μοτοσυκλέτα του στην 5η θέση προς τέρψιν της ομάδας του, στη μόλις δεύτερη εμφάνισή του με τη νέα μοτοσυκλέτα. Ο πιο γρήγορος από τους rookies, ήταν ο Juanfran Guevara ο οποίος πήρε την 6η θέση συνολικά. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Brad Binder, Efren Vazquez, Danny Webb και o Jakub Kornfeil. Ο Θανάσης Σίσσης άφησε τη Jerez με ανάμεικτα συναισθήματα, μιας και τη μοναδική ημέρα που θα μπορούσε να γράψει πολλά χιλιόμετρα στο στεγνό, ο κινητήρας του Ελληνο-Αυστραλού έσπασε και έχασε αυτήν την ευκαιρία. Ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του στο βρεγμένο, όπου και ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, τερματίζοντας και τις δυο ημέρες μέσα στη δεκάδα.

 

Αναλυτικά τα συνδυαστικά αποτελέσματα του τεστ στην Ισπανία.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Max Biaggi μιλά για την καριέρα του

« Προηγούμενο άρθρο

Το πλαίσιο της PBM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα