• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test II
Αύριο ξεκινά το δεύτερο τεστ στη Μαλαισία!
Νέα 25/02/2013 - 10:51

Στις αρχές του μήνα, στο πρώτο τεστ στην πίστα της Sepang, ο ενθουσιασμός αλλά και η ανταγωνιστικότητα ήταν σε υψηλά επίπεδα! Μάλιστα, ο Cal Crutchlow εξέφρασε την άποψη ότι τουλάχιστον οκτώ αναβάτες θα είναι σε θέση να κερδίζουν αγώνες φέτος!

 

Ο οδηγός της εργοστασιακής Honda, Dani Pedrosa, είχε τον καλύτερο χρόνο και τις τρεις ημέρες του πρώτου τεστ στη Μαλαισία, διατηρώντας τον εκπληκτικό του ρυθμό από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Από την άλλη, ο νέος του ομόσταυλος, Marc Marquez εντυπωσίασε με την απόδοσή του και δείχνει έτοιμος να μπει σφήνα στους πρώτους. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo ήταν φοβερός στην προσομοίωση αγώνα που δοκίμασε την τελευταία ημέρα και απέδειξε ότι και φέτος η σταθερότητα θα είναι ένα από τα δυνατά του σημεία.

 

Ο Valentino Rossi εμφανώς ανακουφισμένος, απέδειξε σε όλους ότι είναι ακόμα σε θέση να οδηγά γρήγορα και θα είναι ένας από τους διεκδικητές του φετινού Τίτλου! Στο μεσαίο γκρουπ, ο Bautista θα δοκιμάσει ένα νέο πιρούνι, συνεχίζοντας παράλληλα τη δουλειά με την ανάρτηση της Showa. Στην Ducati το σύνθημα παραμένει “εξέλιξη, όχι επανάσταση” και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τα λόγια του Dovizioso – ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο τεστ – θα βρουν εφαρμογή από αύριο. Οι οδηγοί των CRT μοτοσυκλετών θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και πάλι τη νέα ηλεκτρονική της Magneti Marelli, με τον Πρωταθλητή της “κατηγορίας” Aleix Espargaro να είναι 2,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο.

 

Ζήστε από κοντά τις τριήμερες δοκιμές, διαβάζοντας όλα τα νέα, τα ρεπορτάζ από κάθε ημέρα καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.motograndprix.gr! Παράλληλα, θα μαθαίνετε άμεσα τις εξελίξεις μέσω του λογαριασμού μας στο twitter και των posts στο facebook. Και για όσους έχουν smartphones, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας στο android market, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση!

 

Επόμενο άρθρο »

Τρομερό ξεκίνημα για Guintoli και Laverty!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία, Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα