• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άτυχος ο Melandri στο Phillip Island
Μπαίνει στο χειρουργείο την Τετάρτη
Νέα 25/02/2013 - 12:45

Ο Marco Melandri συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα φαβορί για το Phillip Island, όμως ο αναβάτης της BMW ήταν εξαιρετικά άτυχος. Στον πρώτο αγώνα βγήκε εκτός από τον Carlos Checa και μάλιστα είχε εξάρθρωση ώμου που θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός του δεύτερου. Ωστόσο ο Ιταλός πήρε μέρος και παρά τον πόνο στον ώμο του και το chattering, κατάφερε να πάρει την 3η θέση και τους πολύτιμους 16 βαθμούς για τη συνέχεια.

 

Από το συμβάν στον πρώτο αγώνα (δείτε σχετικά τη δεύτερη φωτό), ο Melandri δήλωσε ότι δεν ανησύχησε για τον ίδιο αλλά για τον Carlos Checa, όταν είδε τον Ισπανό να μένει ακίνητος με ανοιχτά τα μάτια και χωρίς να μπορεί να απαντήσει! Ο Marco ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και με το προσωπικό της πίστας, οι οποίοι – όπως ισχυρίστηκε – δεν πρόσεξαν πως έβαλαν τον Ισπανό στο φορείο. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι τον μετέφεραν σαν “ένα κομμάτι πλαστικό!”. Aπό την πτώση ο Melandri χτύπησε τον ήδη τραυματισμένο του ώμο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε εγχείριση. Ως εκ τούτου, θα χάσει το ιδιωτικό τεστ που έχει προγραμματίσει η BMW για τα μέσα Μαρτίου.

 

«Στον πρώτο αγώνα ανέβαινα θέσεις και είχα φτάσει στην 3η, όταν με χτύπησε από πίσω ο Carlos και δυστυχώς έπεσα με το δεξί μου ώμο», σχολίασε ο Melandri. «Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό, ίσως έκανε λάθος ή αντιμετώπισε κάποιο τεχνικό πρόβλημα. Λυπάμαι για τον Carlos, είναι ένας επαγγελματίας αναβάτης και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Στο δεύτερο αγώνα πάλεψα με τους πρώτους, παρά τον πόνο στον ώμο μου. Στο τέλος κατάφερα και υπερασπίστηκα τη θέση μου στο βάθρο, απέναντι στον Fabrizio. Έτσι όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, ήταν σαν νίκη για μένα! Όσο για τον ώμο, θα κάνω εγχείριση την Τετάρτη αφού γίνουν την Δευτέρα οι κατάλληλες εξετάσεις».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Βάθρο για Fabrizio!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα