• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: Έλλειψη κατεύθυνσης!
Αυτό ήταν το λάθος τα προηγούμενα χρόνια
Νέα 25/02/2013 - 16:10

Ο Ben Spies ελπίζει ότι οι 19 ημέρες που μεσολαβούν, ανάμεσα στα δυο τεστ στην πίστα της Sepang, είναι αρκετός χρόνος για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να μπορέσει να μπει στην πίστα πιέζοντας στο όριο τη νέα του Ducati. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο τεστ της Μαλαισίας, ο Αμερικανός άσος της Pramac ολοκλήρωσε 48 γύρους τις πρώτες δυο ημέρες, ενώ την τελευταία αποφάσισε να μην βγει ώστε να ξεκουράσει τον ώμο του.

 

«Θα ήθελα πολύ να πω ότι θα είμαι 100% έτοιμος για το επόμενο τεστ εδώ, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε και να δούμε», είχε δηλώσει ο Spies φεύγοντας από την Sepang στις αρχές του μήνα. Πάντως, στο πρώτο τεστ, ο Ben Spies – παρά τις ενοχλήσεις στον ώμο του – είχε διαφορά 0,892δ από την καλύτερη Ducati, του Nicky Hayden. Τα άσχημα νέα βέβαια, είναι ότι ο Hayden είχε διαφορά πάνω από δυο δευτερόλεπτα από την Honda του Dani Pedrosa.

 

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο», είπε ο Αμερικανός αναφορικά με τη διαφορά των Ducati από την κορυφή. «Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά αυτό είναι κάτι αναμενόμενο. Η Ducati το γνωρίζει και οι αναβάτες ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα. Για την ώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το σύνολο που έχουμε στη διάθεσή μας, προτού αρχίσουμε να λαμβάνουμε διάφορα εξαρτήματα. Δεν ξέρουμε και προς ποια κατεύθυνση να πάμε. Θεωρώ ότι αυτό ήταν το λάθος τα προηγούμενα χρόνια. Πάντως είναι ανοιχτοί και το έχουν καταλάβει. Στόχος μας τώρα είναι να πάρουμε το 100% από το τωρινό σύνολο και στη συνέχεια να αρχίσουμε την εξέλιξη προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν πιέσαμε το στήσιμο και δεν κάναμε αλλαγές για να βελτιώσουμε τους χρόνους μας. Τώρα περιμένουμε μέχρι να δυναμώσω, ώστε να επιστρέψω δριμύτερος και να δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η πτώση του Checa

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Αυστραλία: Φωτογραφικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα