• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΙΙ: Οι χρόνοι στις 14:00
Μπροστά ο Pedrosa, 5ος ο Rossi
Νέα 26/02/2013 - 10:02

Μετά από δυο εβδομάδες απουσίας, ήρθε η ώρα για τους αναβάτες του MotoGP να πάρουν θέσεις στην πίστα της Μαλαισίας, για τις δεύτερες δοκιμές που θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη. Ο Dani Pedrosa είναι αυτός που προηγείται στους χρόνους και πάλι, καταφέρνοντας να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο λίγο πριν το διάλειμμα, με 2.01.580! Ο Ισπανός άσος της Honda δουλεύει στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, ενώ έχει από κοντά και πάλι τον εντυπωσιακό μικρό του HRC, με τον Marc Marquez να “γράφει” τον τρίτο ταχύτερο χρόνο μέχρι το μεσημέρι (2.01.942). Ο νεαρός είχε και μια μικρή πτώση το πρωί, χωρίς να αναφερθεί κάτι το ιδιαίτερο για την κατάσταση της υγείας του.

 

Το super δίδυμο της Yamaha, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi ολοκλήρωσαν το πρωί στη δεύτερη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, με τους δυο τους να δουλεύουν κυρίως στη προσομοίωση αγώνα. Ο Vale άλλωστε είχε υπογραμμίσει ήδη από το πρώτο τεστ, ότι αυτό είναι και το αδύνατό του σημείο, σε σχέση με τον ομόσταυλό του. Το δίδυμο της Ducati βρέθηκε στην όγδοη (Andrea Dovizioso) και ένατη θέση (Nicky Hayden) έχοντας στη διάθεσή τους ένα νέο ντεπόζιτο για να δοκιμάσουν. Πολύ καλός ο Stefan Bradl, κατάφερε να μπει σφήνα στους πρώτους και να πάρει την 4η θέση – μπροστά από τον Rossi – καθώς συνεχίζει τη δουλειά στην ανάρτηση της Ohlins και στα φρένα της Nissin. Ο Alvaro Bautista βρίσκεται στην 7η θέση, με τον αναβάτη του Gresini να εστιάζει και πάλι στην ανάρτηση της Showa.

 

Ο Βρετανός αναβάτης της Tech 3, Cal Crutchlow, συνεχίζει να παρουσιάζεται δυνατός στις χειμερινές δοκιμές, παίρνοντας την 6η θέση, ενώ και ο νέος του ομόσταυλος Bradley Smith, δείχνει να εδραιώνεται στην κατηγορία, ευρισκόμενος στη δέκατη θέση το πρωί. Στη 13η θέση είναι ο Ben Spies, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στον ώμο του, ακολουθούμενος από τον ομόσταυλό του, Andrea Iannone, ο οποίος αξιολογεί δυο διαφορετικά μοτέρ της Ducati, με διαφορετική κατανομή βάρους.

 

Παρά την πτώση του, ο Aleix Espargaro ήταν εντυπωσιακός και έφερε τη CRT του μοτοσυκλέτα στη 12η θέση, μόλις 2,3 δευτερόλεπτα από την κορυφή! Ο οδηγός της Power Electronics ήταν φοβερός από το ξεκίνημα, με το δεύτερο καλύτερο αναβάτη CRT, να είναι ο Hiroshi Aoyama στη 17η θέση!

 

Να σημειώσουμε ότι καταρρακτώδης βροχή (βλ. δεύτερη φωτό) έχει αρχίσει να πέφτει στην πίστα της Sepang κάτι που σημαίνει ότι οι χρόνοι δεν θα αλλάξουν.  

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους, στις 14:00, στην τρίτη μας φωτογραφία.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία: Φωτογραφικό 2

« Προηγούμενο άρθρο

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Checa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα