• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα για Rossi!
Καλύτερη επιτάχυνση θέλει ο Lorenzo
Νέα 26/02/2013 - 16:21

Εξαιτίας ενός αδιευκρίνιστου προβλήματος με τον κινητήρα, ο Valentino Rossi αναγκάστηκε να κάνει μια σύντομη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα της Yamaha του 2012, καθώς η πρώτη ημέρα δοκιμών ξεκινούσε στη μακρινή Μαλαισία. Στο τέλος της ημέρας, ο Ιταλός σούπερ-σταρ ολοκλήρωσε στην 5η θέση, με καλύτερο χρόνο στα 2.02.028 που έκανε το πρωί, προτού ξεσπάσει η δυνατή μπόρα.

 

«Δυστυχώς είχαμε στη διάθεσή μας λιγότερη από τη μισή ημέρα», τόνισε ο Valentino στο επίσημο site του Πρωταθλήματος. «Ξεκινήσαμε στις 10 ακριβώς, αλλά στη συνέχεια είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με το μοτέρ και συνεχίσαμε με την παλιά μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος παρ’ όλα αυτά, διότι ο ρυθμός μου δεν ήταν άσχημος, αν και ήμουν στη μοτοσυκλέτα του 2012! Το απόγευμα - εξαιτίας της βροχής -ήταν άχρηστο και είναι πραγματικά κρίμα γιατί η ώρα περνούσε βαρετά και δεν είχαμε τι να κάνουμε!»

 

Ολιγόλογος στις δηλώσεις του ήταν και ο Jorge Lorenzo, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να τονίζει: «Δεν δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό σήμερα, απλά προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το τωρινό στήσιμο και κάναμε μερικές τροποποιήσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε στην επιτάχυνση λίγο περισσότερο, ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε νέα εξαρτήματα. Η διαφορά με το πρώτο τεστ εδώ, είναι ότι εξαιτίας της βροχής που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες, η άσφαλτος είναι σε χειρότερη κατάσταση!».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo με χορηγό την Sector

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα