• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirro: Η Ducati μπορεί το βάθρο!
Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!
Νέα 06/03/2013 - 17:25

Η Ducati έφερε στην Μαλαισία κάποια νέα εξαρτήματα, τα οποία είχε την ευκαιρία να τεστάρει ο – πολύ καλός – δοκιμαστής της ομάδας, Michele Pirro. Ο τελευταίος, σε δηλώσεις του στο gpone.com δεν ήθελε – όπως είναι φυσικό – να αποκαλύψει πολλά: «Δοκίμασα διάφορες επιλογές στα ηλεκτρονικά και στο πλαίσιο, τοποθετώντας διάφορα εξαρτήματα», υπογράμμισε ο αναβάτης από το San Giovanni Rotondo της Ιταλίας. «Ξεκινήσαμε τη δουλειά και κάνουμε μικρά βήματα προόδου, ακολουθώντας το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στο νέο project μας».

 

Στο τιμόνι της δοκιμαστικής μοτοσυκλέτας βρέθηκε και ο Andrea Dovizioso, το νέο απόκτημα της Ducati ο οποίος αντικαθιστά τον Valentino Rossi. «Είναι σημαντικό ότι και οι δυο μας είχαμε την ίδια αίσθηση και δώσαμε παρόμοιες κατευθύνσεις», συνέχισε ο Pirro. «Η σύμπνοια αυτή απόψεων, υποδηλώνει ότι είμαστε στην ίδια πορεία. Έτσι, μπορώ να πω ότι οι δοκιμές πήγαν καλά και μαζέψαμε πολλά δεδομένα». Το πότε θα είναι έτοιμη η καινούργια μοτοσυκλέτα, είναι νωρίς να το πούμε και η Ducati – όπως τόνισε και ο Pirro – βαδίζει βήμα-βήμα. «Θα πάρει καιρό», αποκαλύπτει ο νέος δοκιμαστής της ομάδας. «Το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην παρασυρθούμε αν η διαφορά μας είναι μεγάλη. Έχουμε τρεις νέους οδηγούς στην ομάδα, νέα ηγεσία κι εγώ μόλις ήρθα! Όλοι στην Ducati εργάζονται σαν τρελοί, ωστόσο ένα σωστό σύνολο θέλει χρόνο».

 

Η Γερμανική πραγματικότητα είναι γεγονός για το ιταλικό εργοστάσιο, με τον Pirro να έχει μόνο καλά λόγια για τον Gobmeier: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτόν. Ακούει προσεκτικά τι έχουν να πουν οι αναβάτες και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Γι’ αυτόν όλα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνος για να έρθουν τα αποτελέσματα, αλλά το γεγονός ότι όλοι μας κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είναι πολύ θετικό. Ας μην ξεχνάμε και τον Ciabatti, ο οποίος αποτελεί εγγύηση με τη μεγάλη του εμπειρία. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του project και ως Ιταλός θέλω να συμβάλλω στο να φτάσει και πάλι ψηλά η Ducati!».

 

Στη συνέχεια, ο Ιταλός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της Desmosedici στο φετινό Πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για βάθρο, προς το τέλος της σεζόν! Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Για την ώρα δουλεύουμε σκληρά και στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος θα δούμε τη διαφορά!». Τέλος, με το χιούμορ να είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας, ο Pirro αστειεύτηκε: «Ήμουν ο πιο γρήγορος αναβάτης στην Sepang.Έτσι, προηγούμαι στο Πρωτάθλημα των δοκιμαστών!».

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa και Marquez μιλούν για την Honda

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi σχολιάζει το στυλ του Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα