• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Sergio Gadea στη θέση του Luthi
Επιστρέφει ο Ισπανός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Νέα 07/03/2013 - 15:14

Ο αναβάτης της Interwetten, Thomas Luthi, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον τρίτο αγώνα της χρονιάς στην Jerez, μετά τον τραυματισμό του στις δοκιμές της Βαλένθια. Η ομάδα του έχει κάνει τις πρώτες ενέργειες για να βρεθεί αντικαταστάτης, με τον Gino Rea να ήταν το φαβορί να πάρει τη θέση, ωστόσο στο τιμόνι της Suter του Luthi θα βρεθεί εν τέλει ο Sergio Gadea!

 

Ο Gadea – τον οποίο θα δούμε στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ – αναγκάστηκε να σταματήσει τους αγώνες στο τέλος του 2011, λόγω του ότι δεν μπορούσε να βρει τα απαραίτητα χρήματα. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν πέρυσι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, όταν και αντικατέστησε τον Joan Lascorz στην Kawasaki, μετά το φοβερό ατύχημα του τελευταίου στην Imola.

 

«Είναι φανταστική αυτή η ευκαιρία που μου δίνεται, να επιστρέψω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε μια τόσο επαγγελματική ομάδα και με μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Gadea. «Περίμενα μια τέτοια ευκαιρία και κρατιέμαι σε φόρμα οδηγώντας όλων των ειδών τις μοτοσυκλέτες. Οι καιροί είναι δύσκολοι στην Ισπανία και δεν βρίσκεις εύκολα οικονομική υποστήριξη. Είμαι όμως ενθουσιασμένος με αυτήν την ευκαιρία και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φέρω τα καλύτερα αποτελέσματα».

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιβεβαιώθηκαν Imola και Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγές στην πίστα του Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα