• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Η Honda δεν είναι στο επίπεδό μας»
Αμφιβολίες για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της Ducati έχει ο Casey Stoner...
Νέα 01/04/2009 - 22:46
Η γενική αίσθηση που υπάρχει μετά την ολοκλήρωση των χειμερινών δοκιμών και λίγες μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος είναι ότι Ducati και Yamaha βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο απόδοσης, με την Suzuki να αποτελεί αυτήν την στιγμή την τρίτη δύναμη του γκριντ...

Η Honda δείχνει να είναι πιο πίσω -συμπέρασμα που προκύπτει από την εικόνα των χειμερινών δοκιμών- και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι ο Dani Pedrosa έχασε το τελευταίο και ίσως πιο κρίσιμο μέρος των δοκιμών λόγω του τραυματισμού του.

Ο Casey Stoner, που κυριάρχησε στο IRTA Test και ήταν σταθερά από τους ταχύτερους αναβάτες των δοκιμών, αναφέρθηκε στην απόδοση των Honda RC212V εκφράζοντας την αμφιβολία του για το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς τους.

«H άσχημη πτώση που είχε ο Dani (Pedrosa) κατά τη διάρκεια των νυχτερινών δοκιμών του Κατάρ τον ανάγκασαν να χάσει το IRTA Test, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Andrea Dovizioso το βάρος της εξέλιξης της νέας RC212V. Δεν γνωρίζω πόσο ανταγωνιστικό είναι το 'πακέτο' τους γιατί ο Dani (Pedrosa) δεν είχε αρκετό χρόνο να δοκιμάσει τη νέα μοτοσικλέτα εξαιτίας των τραυματισμών του. Απ' ότι φαίνεται πάντως δεν δείχνουν να είναι στο επίπεδό μας, αλλά καλύτερα θα είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», σχολίασε ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati Marlboro.

Επόμενο άρθρο »

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Οι περιπέτειες του Lorenzo σε κόμικ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα