• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει η Effenbert Liberty;
Αυτό αναφέρει η Τσέχικη ομάδα στη σελίδα της!
Νέα 08/03/2013 - 11:54

Οι περισσότεροι που ασχολούνται από κοντά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Superbikes, θα θυμάστε ότι η Effenbert Liberty αποσύρθηκε του Πρωταθλήματος το 2012, αφού προηγουμένως είχε διώξει τρεις από τους τέσσερεις αναβάτες της, επικαλούμενη διαφορετικές προφάσεις, με κυριότερο λόγο όμως, το γεγονός ότι ήταν στριμωγμένη οικονομικά.

 

Τον Ιανουάριο ακούστηκαν οι πρώτες φήμες ότι η Τσέχικη ομάδα θα επιστρέψει στα SBK και θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα, στο δεύτερο γύρο της Aragon! Η ομάδα έχει ανανεώσει και το site της – αναγράφεται χαρακτηριστικά η Effenbert Liberty Racing επιστρέφει – ενώ ανέβασε και την παραπάνω φωτογραφία μιας BMW με τα νέα χρώματα της ομάδας! Παράλληλα, υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση μέχρι το γύρο στην Aragon!

 

Παρ’ όλα αυτά, το speedweek.de αναφέρει ότι η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας στο photoshop! Να πούμε όμως, ότι όντως η ομάδα έχει νοικιάσει δυο BMW και είχε προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Lorenzo Lanzi, με τον τελευταίο όμως να απορρίπτει την πρόταση διότι δεν ήθελε να ανέβει σε μια νέα μοτοσυκλέτα χωρίς να έχει κάνει δοκιμές. Συνεχίζοντας, το γερμανικό site αναφέρει ότι αν αποφασίσει η ομάδα να επιστρέψει στα SBK, τότε θα τους περιμένουν αρκετοί πιστωτές στην πόρτα, με πρώτους τους πρώην υπαλλήλους οι οποίοι έχουν λάβει μόνο το 1/3 του μισθού τους για το 2012, ενώ και η Pirelli περιμένει να πληρωθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Στο χειρουργείο ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Estrella Galicia Moto3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα