• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το 3 στα 3 ο Marquez
Αναμφίβολα ο κυρίαρχος του Austin!
Νέα 15/03/2013 - 12:42

Ο νεαρός αναβάτης του HRC, Marc Marquez, ανέβασε κι άλλο τις προσδοκίες όλων, μετά την καταπληκτική του παρουσία στην πίστα του Austin, όπου για όσο διήρκεσε το ιδιωτικό τεστ των Honda-Yamaha, υποσκέλισε μεγάλα ονόματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, φιγουράροντας κάθε ημέρα στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, που αντικατέστησε τον Casey Stoner στην Repsol Honda, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το όνομά του στους rookie που κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος, με το που ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία! Αυτό έχουν καταφέρει παλιότερα οι Max Biaggi (1998) και Jarno Saarinen (1973).

 

Πάντως, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο Κατάρ, στις 7 Απριλίου, ο Marquez θα είναι αναμφίβολα το σημείο αναφοράς για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος στην πίστα του Τέξας, μετά τις σαρωτικές του εμφανίσεις εκεί στο τεστ που ολοκληρώθηκε χτες. «Η τελευταία ημέρα ήταν καλή για εμένα», τόνισε ο Ισπανός αναβάτης. «Από την αρχή είχα την ίδια αίσθηση με χτες (σ.σ. την Τετάρτη) και το πρωί μάλιστα δοκιμάσαμε μερικές τεχνικές ρυθμίσεις για πρώτη φορά, έχοντας θεαματικά αποτελέσματα».

 

«Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, σκεφτόμασταν να κάνουμε προσομοίωση αγώνα, αλλά στο τέλος περάσαμε τον εναπομείναντα χρόνο δουλεύοντας με τα ηλεκτρονικά. Ήταν πολύ σημαντικό που ήρθαμε εδώ, καθώς σ’ αυτή την πίστα θα γίνει ο δεύτερος αγώνας της σεζόν. Είναι απαιτητική σε δύναμη, ειδικά το πρώτο κομμάτι, αλλά στο τέλος τη μάθαμε λίγο καλύτερα και έχουμε μια καλή βάση γιαόταν επιστρέψουμε εδώ».

 

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο επίσημο τεστ, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στην Jerez από 23 έως 25 Μαρτίου.

 

Επόμενο άρθρο »

Στη Jerez τα νέα χρώματα της Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Το 3ο video από το Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα