• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι σημαίνει να είσαι ο Rossi!
Brad Pitt, Daniel Day-Lewis κι άλλοι, μιλάνε για τον Ιταλό σταρ!
Νέα 15/03/2013 - 16:18

Η επιστροφή του Valentino Rossi στην Yamaha, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή είδηση, στο μαγικό κόσμο του MotoGP! Ειδικά και μετά τα πρώτα τεστ της χρονιάς, η ανταγωνιστικότητα του Vale φούντωσε τη φλόγα των οπαδών του, η οποία βέβαια δεν είχε σβήσει ποτέ! Οι περισσότεροι δεν είχαν χάσει την πίστη τους στον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, κάτι που επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο από το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Riders.

 

Η υποστήριξη στο πρόσωπο του Rossi απλώνεται σε όλη την υφήλιο, από ηθοποιούς του Hollywood – όπως ο Daniel Day-Lewis και ο Brad Pitt – μέχρι διάσημους Ιταλούς! «Είναι ένα είδωλο για μένα!», λέει ο Pitt, ο οποίος εθεάθη για τελευταία φορά στο Mugello το 2008. «Θα έδινα τα πάντα να ήμουν αυτός! Έχει ταχύτητα, ισορροπία, είναι σαν να βλέπεις καθαρή τέχνη! Το να τον βλέπεις αγωνιζόμενο, είναι σαν να διαβάζεις ποίημα!». Από την πλευρά του, ο Day-Lewis τον περιγράφει ως μια ιδιοφυία! «Η δουλειά του αναβάτη απαιτεί τόσο πειθαρχία, όσο και ατίθασο πνεύμα. Έχει την πρακτική του πλευρά, αλλά την ίδια στιγμή έχει κάτι που είναι απλά απροσδιόριστο!».

 

«Εκτιμώ πολύ αυτό που είναι», προσθέτει ο Oliviero Toscani, διάσημος Ιταλός φωτογράφος. «Είναι αναμφίβολα ένας από τους Ιταλούς μαέστρους! Κυρίως με το πώς οδηγά τη μοτοσυκλέτα, αλλά και με τον τρόπο που μιλά. Έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ και ακόμα κι όταν περιγράφει κάποιο πρόβλημα, το κάνει χαμογελαστός! Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα κάνω μια βόλτα με μοτοσυκλέτα μαζί του!». Τα επόμενα λόγια ανήκουν σε κάποιον που είναι πολύ κοντά στα paddock… «Ήμουν οπαδός του από τα παιδικά μου χρόνια!», τονίζει ο Andrea Iannone. «Τον θαύμαζα συνέχεια, είναι ένας πραγματικός πρωταγωνιστής, ένας οδηγός που τον θαυμάζεις τόσο εντός, όσο και εκτός πίστας».

 

Τέλος, το πιο σημαντικό μήνυμα έρχεται από εκείνον με τον οποίο ο Rossi έχει μοιραστεί τις χαρές και τις λύπες και είναι πάντοτε δίπλα του. «Πείτε ό,τι θέλετε για τον Valentino, πάντα θα υπάρχει η διασκεδαστική και ανάλαφρη πλευρά του!», εξηγεί ο Davide Brivio, σύμβουλος του Vale και πρώην διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha. «Μια από τις χιλιάδες στιγμές που περάσαμε μαζί, που τώρα μου έρχεται πρόχειρα στο νου, ήταν η μεγάλη του χαρά όταν υπέγραψε και πάλι με την Yamaha. Στο ράλλυ της Monza (σ.σ. το οποίο ο Rossi κέρδισε)… δεν είχα δει αυτό το χαμόγελο εδώ και δυο χρόνια!Τώρα πλέον έχει ξαναβρεί το κίνητρό του και την επιθυμία του να παλέψει, να έχει μια ευκαιρία…».

 

Επόμενο άρθρο »

Ready 2 Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα και για Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα