• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟ 2ο FAST & SAFE RIDING EXPERIENCE ΣΤΙΣ 26-27/9/09
Fast & Safe 10/09/2009 - 10:03
Χορηγός της εκδήλωσης "King of Europe, Drift Series Greece"

 

Μετά από απαίτηση πολλών μελών του MotoGrandPrix Club και πολλών φίλων της μοτοσυκλέτας, θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Σερρών στις 26 και 27Σεπτεμβρίου το 2ο FAST & SAFE RIDING EXPERIENCE.

 

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε, ωστέ να γίνετε πιο ασφαλής και υπεύθυνος οδηγός και στην καθημερινή σας μετακίνηση στους δρόμους της πόλης και στις ταξιδιωτικές σας εξορμήσεις εκτός πόλης.

 

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν την προσωπική τους μοτοσυκλέτας και χωρίζονται σε πέντε γκρουπ ανάλογα με την υπάρχουσα εμπειρία τους. Οι Oδηγοί (leaders) του κάθε γκρουπ είναι Πρωταθλητές και οδηγοί Αγώνων Ταχύτητας, ώστε να εξασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό επίπεδο γνώσεων. Το κάθε γκρουπ πριν μπει στην πίστα παρακολουθεί σε ειδική αίθουσα το θεωρητικό μέρος της εμπειρίας της σπορ οδήγησης, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί η πράξη ακολουθώντας τους καλύτερους μέσα στην πίστα.

 

Στη διάρκεια της ημέρας κάθε γκρουπ θα απολαμβάνει 4 φορές την εμπειρία και τη χαρά της γρήγορης οδήγησης με ασφάλεια, ώστε να υπάρχει μια συνεχής βελτίωση σε διάφορους τομείς.

 

Αίτηση Συμμετοχής

 

Κάνοντας κλικ στην αίτηση συμμετοχής και κατόπιν δεξί κλικ την αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας, τη συμπληρώνετε και την στέλνετε με fax στο 2106125116 ή στο e-mail:manolatos@2delta.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6125126

 

Χορηγός της εκδήλωσης "King of Europe, Drift Series Greece"

 

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι παροχές και το πρόγραμμα του FAST & SAFE RIDING EXPERIENCE μέσα από την ιστοσελίδα motograndprix.gr.

Επόμενο άρθρο »

Το πρόγραμμα και οι παροχές της "Fast & Safe Riding Experience"

« Προηγούμενο άρθρο

1,000 € για το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών από το Δήμαρχο Σερρών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα