• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πωλείται το Nurburgring!
Στο σφυρί η γερμανική πίστα για 125 εκ. ευρώ!
Νέα 22/03/2013 - 15:08

Η γερμανική πίστα του Nurburgring – χρεωμένη για 400 εκ. ευρώ – είναι και επισήμως προς πώληση, παρά τις πολλαπλές διαμαρτυρίες και εκδηλώσεις ώστε να σωθούν οι κρατικές εγκαταστάσεις. Το όλο συγκρότημα έχει βγει στο σφυρί και το ζητούμενο αντίτιμο φτάνει τα 125 εκ. ευρώ (161 εκ. δολάρια).

 

Ο Jens Lieser, ο υπεύθυνος που έχει τοποθετήσει η κυβέρνηση για να λυθεί το ζήτημα, επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από 50 αγοραστές, ωστόσο ο αριθμός αυτός έπεσε στους 5 με 10 στην πορεία των διαπραγματεύσεων. Μπορεί ο Γερμανός να διαβεβαιώνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής δεν θα ιδιωτικοποιήσει την πίστα, ωστόσο είναι μεγάλο το ρίσκο να αποτελέσουν παρελθόν τα δημοφιλή trackdays στην πίστα.

 

Τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εδώ, με την πίστα της Imola να δέχεται και αυτή “επίθεση” από το “Five Star Movement” (M5S) ένα κίνημα που δραστηριοποιείται υπό τον Beppe Grillo, έναν ακτιβιστή, κωμικό και bloggerτης γείτονας χώρας. Αυτός, μέσω του κινήματος, θέλει να κλείσει τα paddock και τους εξωτερικούς χώρους και να φτιάξει parking (!) στη θέση τους, ενώ εναντιώνεται και στην ύπαρξη του μουσείου, τονίζοντας ότι: «είναι ενδιαφέρουσα ιδέα, αλλά πρέπει να εξετάσουμε εάν είναι οικονομικά συμφέρουσα για την πόλη», ενώ αλλού υπογραμμίζει: «οι αγώνες μοτοσυκλετών με τους ήχους των κινητήρων είναι άχρηστοι και με περιορισμένο ενδιαφέρον…».

 

Επόμενο άρθρο »

Πόρτα στον Kevin Schwantz!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα