• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μελλοντική BMW R 1200RT!
Εθεάθη στη νότια Γαλλία!
Τεστ-Μοντέλα 28/03/2013 - 11:55

Οι παραπάνω φωτογραφίες “τραβήχτηκαν” από έναν Γάλλο περαστικό, στα νότια της Γαλλίας ανάμεσα σε Montpellier και Nimes, κάνοντας ήδη το γύρο του διαδικτύου, μιας και πρόκειται για την επόμενη γενιά της τουριστικής BMW R 1200RT. Η τελευταία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιας και μιλάμε για την πιο ευπώλητη tourer του πλανήτη!

 

Οι μοτοσυκλέτες στις φωτό, όπως άλλωστε μπορείτε να δείτε, είναι καμουφλαρισμένες, με τις πληροφορίες να είναι ελάχιστες, αυτό το διάστημα. Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι το μοντέλο είναι στο τελικό του στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα το δούμε το 2014, ενώ ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο νέος υδρόψυκτος boxer της εταιρείας (125hp), με την εξάτμιση να βγαίνει προς τα κάτω κι όχι μπροστά από τους κυλίνδρους. Αυτό το τελευταίο όμως, ενδεχομένως και να αλλάξει μέχρι την τελική μορφή του μοντέλου.

 

Από σχεδιαστικής απόψεως και παρά το έντονο καμουφλάζ, φαίνεται ότι και η επόμενη γενιά θα αποτελέσει συνέχεια του δημοφιλούς mega tourer, με επιρροές όμως από την K 1600GT, όπως φαίνεται από το ευμέγεθες φέρινγκ και τον μεσαίο προβολέα. Ο τελευταίος προσαρμόζει αυτόματα τη δέσμη του καθ’ ύψος, ενώ ακολουθεί την πορεία της μοτοσυκλέτας στις στροφές.   

 

Επόμενο άρθρο »

Superscooter*

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο ειδικές εκδόσεις από την Triumph!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα