• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Μεγάλη μάχη!
Αύριο να περιμένετε μια μεγάλη μάχη!
Νέα 06/04/2013 - 23:30

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για τον Crutchlow, είναι: εντυπωσιακός! Ο Βρετανός ξεκινά με τρομερές εμφανίσεις τη νέα χρονιά, χωρίς καθόλου υποστήριξη από την εργοστασιακή Yamaha - τουλάχιστον για την ώρα παλεύει με την περσινή μοτοσυκλέτα του Lorenzo - και έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο με τους χρόνους του!

 

Η τρίτη φαίνεται ότι θα είναι και η καλύτερη για τον αναβάτη της Tech 3, ο οποίος συμπληρώνει 3 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία! Με φοβερό ρυθμό, σε μια πίστα που ευνοεί τις Yamaha, ο Cal ήταν ο μόνος που κονταροχτυπήθηκε με την εργοστασιακή του Lorenzo και αναγκάστηκε να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση, χωρίς όμως να χάνει τις ελπίδες του για κάτι καλό στον αυριανό αγώνα! "Θα προτιμούσα να τελείωναν πιο γρήγορα οι ΚΑΤ2, διότι αν συνέβαινε αυτό θα ήμουν πρώτος!", αστειεύτηκε ο Βρετανός αναβάτης!

 

"Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και οι μηχανικοί μου δουλεύουν εξαιρετικά όλο το Σ/Κ. Πρέπει βέβαια να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς, διότι οδηγώ κάπως διαφορετικά από το κανονικό για να εξισορροπήσω την κατάσταση. Έχουμε στη διάθεσή μας τα δεδομένα τα σημερινά και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο αυριανό ζέσταμα. Αύριο να περιμένετε μια μεγάλη μάχη! Είμαι σίγουρος γι' αυτό, διότι έχουμε 7 αναβάτες που μπορούν να παλέψουν για τις πρώτες θέσεις. Ως εκ τούτου ο αγώνας θα είναι αμφίρροπος. Πραγματικά πολύ αμφίρροπος!"

 

Το εγκώμιο του Βρετανού έπλασε και ο Lorenzo, ο οποίος παραδέχτηκε σε δηλώσεις του: "Δυσκολεύτηκα διότι ο Cal είναι εκρηκτικός οδηγός κι έτσι έπρεπε να βάλω όλο μου το ταλέντο και την ταχύτητα για να πάρω την πρώτη θέση!".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: Ημέρα 3η

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: O Lorenzo στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα