• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανεβάζει τον πήχη ο Dovizioso!
Ο εκπληκτικός Ιταλός στη δεύτερη σειρά του grid!
Νέα 07/04/2013 - 02:03

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα της νέας σεζόν και ότι η ομάδα της Ducati ετοιμάζει νέα εξαρτήματα για την Desmosedici, o Andrea Dovizioso ίσως αποδειχθεί ο σωτήρας των Ιταλών, εάν καταφέρει να διατηρήσει το ρυθμό αυτό και στους αγώνες! Ο Ιταλός βρισκόταν σταθερά μέσα στην πρώτη εξάδα, στα ελεύθερα του Κατάρ, ωστόσο στις δεύτερες κατατακτήριες ήταν φοβερός και πήρε την 4η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στην πρώτη σειρά για μόλις 0.009δ (από τον Pedrosa).

 

Ο καλύτερος χρόνος του Ιταλού ήταν στο 1:55.160 κάτι που του επέτρεψε να αφήσει πίσω του τους Stefan Bradl και Marc Marquez, ενώ ίσως το πιο σημαντικό ήταν ότι κατάφερε να ξεπεράσει τον Valentino Rossi, τον πρώην αναβάτη της Ducati που πλέον βρίσκεται στη σέλα της εργοστασιακής Yamaha. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι ο μεθοδικός Dovi έγραψε χρόνο πάνω από 1.5δ ταχύτερο από τον αντίστοιχο περσινό του Rossi στην ίδια πίστα, με την GP12!

 

"Είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι στη δεύτερη σειρά, μόλις λίγα δέκατα πίσω από τον πρώτο", ξεκίνησε να λέει ο άσος της Ducati. "Δεν περίμενα να κάνω 1:55.1 ή να είμαι τόσο κοντά στον Lorenzo! Ήταν θετικό το ότι ένιωσα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα όταν πίεζα με το καινούργιο ελαστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά των μηχανικών μου όλο το Σ/Κ, διότι ξεκινήσαμε τις κατατακτήριες με τέλεια ηλεκτρονικά και μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας!"

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά σχετικά με τον αυριανό αγώνα, ωστόσο ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. "Είναι σημαντικό ότι ξεκινάμε από τη δεύτερη σειρά. Έχω ακόμα μερικά ερωτηματικά σχετικά με τον αγώνα, διότι όλα μου είναι καινούργια, αλλά έχω το κίνητρο για να πετύχω!"

 

Επόμενο άρθρο »

Η κίνηση κόστισε στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το περιμέναμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα