• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Ο καρπός μου είναι καλά!
Έτοιμος να επιστρέψει στο βάθρο ο Βρετανός
Νέα 11/04/2013 - 10:04

Περίπου ένας μήνας έχει μεσολαβήσει από τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος των SBK στην Αυστραλία, μιας και ο ενδιάμεσος προγραμματισμένος αγώνας στην Ινδία ακυρώθηκε τελικά. Ως εκ τούτου, ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί στην πίστα Motorland Aragon, στην Ισπανία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

 

Μερικοί αναβάτες και ομάδες, ανάμεσά τους και η Kawasaki των Sykes και Baz, ολοκλήρωσαν μόλις πρόσφατα δοκιμές στην εν λόγω πίστα, με τον Βρετανό αναβάτη να δηλώνει έτοιμος για τους αγώνες του Σ/Κ, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του στο χέρι. «Οι δοκιμές που κάναμε στην Aragon ήταν πολύ σημαντικές και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε τις επιλογές με τα ελαστικά για τους αγώνες, μιας και δεν κάναμε τελικά προσομοίωση στις δοκιμές», τόνισε ο Sykes.

 

Θυμίζουμε ότι ένα από τα προβλήματα των αναβατών της Kawasaki – στον πρώτο γύρο του Phillip Island – ήταν η διαχείριση ελαστικών, παρά το ότι το μεγαλύτερο βάρος στη χειμερινή διακοπή, δόθηκε σ’ αυτόν τον τομέα. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Sykes υπογράμμισε: «Χαίρομαι που πήγαμε στην Aragon και κάναμε τις δοκιμές, ωστόσο το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι η φυσική μου κατάσταση. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος διότι ο καρπός μου είναι καλύτερα από ποτέ! Ανυπομονώ για τους αγώνες, διότι αυτά που δοκιμάσαμε στο τεστ ήταν πολύ θετικά».

 

Επόμενο άρθρο »

Πραγματικότητα η πίστα στην Πάτρα!!

« Προηγούμενο άρθρο

H φωνή του Kenny Roberts

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα