• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Graziano Rossi: Θαυμάσιος!
Για την εμφάνιση του Vale στο Κατάρ
Νέα 12/04/2013 - 10:01

Μπορεί ο Valentino Rossi να έχει 9 Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 105 συνολικά νίκες, ωστόσο ο πατέρας του, Graziano Rossi, ήταν τόσο υπερήφανος μετά την μεγαλειώδη επιστροφή του γιού του στις πρώτες θέσεις, ώστε του έστειλε μόνο μια λέξη μέσω sms στο κινητό του: Θαυμάσιος!

 

Ο GrazianoGrazia όπως συνηθίζει να τον λέει ο Vale) είναι χαρούμενος και υπερήφανος, όπως κάθε γονιός όταν βλέπει το παιδί του να αριστεύει. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Eurosport, σχολίασε: «Αν έπρεπε να περιγράψω την εμφάνιση του Valentino στο Κατάρ με μια μόνο λέξη, αυτή που έρχεται στο μυαλό μου, είναι: Συναρπαστικός! Μετά από τις περίπλοκες κατατακτήριες και το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσει από την 3η σειρά, με έκανε να πιστέψω ότι ο αγώνας θα ήταν πολύ δύσκολος, ωστόσο οι χρόνοι του στο ζέσταμα ήταν ενθαρρυντικοί!»

 

«Βάσει της εμπειρίας μου δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, διότι δεν είναι εύκολο να είσαι γρήγορος, όμως για μια ακόμα φορά ο Valentino με εντυπωσίασε με την επιστροφή του και με έκανε να χαμογελάω από χαρά, κάτι που είχε να συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα… Σε προσωπικό επίπεδο, η δεύτερη θέση που πήρε ήταν για εμένα το πιο σημαντικό επίτευγμα στην καριέρα του!». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Graziano τόνισε ότι το κίνητρο του Valentino προέρχεται από τη μεγάλη του αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες, ενώ υπογράμμισε ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα στους αποκαλούμενους “ειδήμονες” του χώρου, οι οποίοι και τον κριτικάρουν τα τελευταία δυο χρόνια, λέγοντας ότι έχει γεράσει, δεν μπορεί πια ή ότι πρέπει να αποσυρθεί.

 

Επόμενο άρθρο »

O Hayden στην Jakarta!

« Προηγούμενο άρθρο

Πραγματικότητα η πίστα στην Πάτρα!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα