• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάος στο Austin: Φωτιά και o Rossi εκτός πίστας
Φωτιά στο γκαράζ της Tech 3, ακυρώθηκε η πτήση του Rossi
Νέα 18/04/2013 - 22:10

Η νύχτα που πέρασε ήταν εφιαλτική για την ομάδα Monster Yamaha Tech 3, αφού στο γκαράζ της ξέσπασε φωτιά, η οποία χάρις στο αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης της Circuit of the Americas (COTA) και του τοπικού Πυροσβεστικού Σώματος του Austin, έσβησε κάνοντας μικρή σχετική ζημιά. 

Μία από τις μίζες με τις οποίες ξεκινούν οι Yamaha YZR-M1 πήρε φωτιά, ενώ ήταν στο φορτιστή της, όπως και σε όλα τα προηγούμενα GP. Aπό το σύστημα πυρόσβεσης καταστράφηκαν κάποια κομπιούτερ της ομάδας και μαζί με το γκαράζ της Tech 3, βράχηκαν πράγματα της εργοστασιακής Yamaha Factory Team, της LCR Honda και της Cardion AB, που “συνόρευαν” με το γκαράζ.

Η Tech 3 κατάφερε να αναπληρώσει τις καταστροφές με πράγματα της εργοστασιακής ομάδας και τη βοήθεια σε άλλα – όπως ηλεκτρικές κουβέρτες κ.λπ. - από άλλες ομάδες του MotoGP.

 

Ένα ακόμη θέμα που προκάλεσε αναστάτωση και συζητήσεις είναι η μη άφιξη του Valentino Rossi στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, στη θέση του οποίου εμφανίστηκε ο Διευθύνων της Yamaha Lin Jarvis.

O Rossi είναι καλά, απλά έμεινε καθηλωμένος στο Σικάγο, αφού ακυρώθηκε η πτήση για Austin και τελικά αναγκάστηκε να βρει άλλη πτήση για Huston και από εκεί θα φτάσει στην πρωτεύουσα του Τέξας με αυτοκίνητο. Η διαδρομή είναι μόνο δύο ώρες και είναι μαζί του ο συνεργάτης του και φίλος Davide Brivio.

Tουλάχιστον οι υπεύθυνοι του Αγώνα επιβεβαίωσαν ότι ο Αγώνας θα γίνει, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, λόγω της Βοστώνης αλλά και της έκρηξης στο εργοστάσιο στο Τέξας. Έχουν προπουληθεί περίπου 100,000 εισιτήρια.

 

Επόμενο άρθρο »

Το Χρηματιστήριο των οδηγών MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP στον Οιωνό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα